Slm kızlar şükürki bende kavuştum ogluma burda cok okuyordum dogum hikayelerini özellikle spinal için korkan hamişleri bunlardan biri de bendim o kadar korkuyodumki genel istiycem diyip durdum ilki agır geçmişti genel anestezim bunda cok güven verdiler mükemmel geçti sabah 7 30 yatışım oldu 11 e kadar kan vs işlemler oldu sonra üstümü giydirdiler hop amaliyataneye indik tabi çok heyecanlyım ben 5 yaşında ogluşum la vedalaşıp bindik asansöre anestezi doktorum her aşamayı anlatıp ignemi vurdu hiç acımadı cok hafifdi ayaklarım ısındı bişeyler sürüp bşradan başlıycaz denildi ben beklerken Bi aglama sesi minik ogluşumu gösterdiler yanaguma koydular öptüm 11 29 da oglum dogdu bende 12 10 da cıktım bebek cıkarken migde tarafıma baskı hissetim sadece başka hiç Bi işlemi hissedmedim cok güzel geçti nasıl geçti zaman anlamadım kesinlikle spinal anestezi derim hem genel anesteziyi yaşayan biri olarak şimdi uyuyo kuzum yanımda benimde hafif yanma agdet agrım var onun haricinde iyiyim emzirme işlemide iyi ğeçti hemen sütüm geldi 🤩herkese iyi güzel geçen dogumlar olsun şimdiden 🤍 🧿 göktuğuma kavuştum