Sersel_15 Selam arkadaşlar ilişkiye hemen adet bittikten sonra mı girilmesi lazım yoksa 11 gün geçmesini beklemeli miyiz
Merveonay Sersel_15 Uygulamalar var yumurtlama haftan ve özellikle günü yüksek hamilelik riski diye yazar zaten 11. Gün demek doğru olmaz adet tarihini git ona göre o sana bir takvim çıkartır onu değerlendirirsin
Minnakkurabiyeveannesi27 Sersel_15 Kuzum adetin 10. Günü ile 16. Günleri günde bir defa olmak şartı ile ilk önce kadının orgazm olması şartı ile ilişkide bulunun
Deletedmom_29 Sersel_15 Bizim gebelik planımız izinler dahilinde olduğu için doktorum adet başladığı günden beri 16 gün say 16. Gün dahil öncesi iki gün ve sonraki iki gün sık ilişki ile değerlendirin dedi
Nezii Sersel_15 en garantisi adet bitimiyle 2 günde bir ilişkidie arada 3 günde olabilir ama bu düzende yumurtlamayı kaçırmanız mümkün olmaz . Tabi yorucu olabiliyor
Sersel_15 Benim kullandığım Pepapp uygulamasında 9. Günden 16. Güne kadar her gün yumurtalamın olduğunu gösteriyor bende ona göre deniyorum buna devam edeyim mi sizce
yase_bora Sersel_15 pepapp de hamile kalma olasılığı yüksek bir gün var o gün mutlaka ilişkiye gir birde her gun olmasın bir gun olup bir gun olmasa daha iyi. Ama bence o yüksek olan güne kadar biraz ara ver
Sersel_15 Bir de her gün o belirli günlerde ilişkiye girme doğru mu yoksa bir gün arayla mı ilişkiye girilmeli
Sims4 Sersel_15 banada doktor 9. Ve 17.gün bu iki günün önemli olduğunu söyledi ve bir gün arayla dedi
Sersel_15 yase_bora yüksek günün iki gün öncesinde deniyoruz sonra o yüksek günde deniyoruz iki gün sorasında deniyoruz tutar mı dersiniz
Sims4 Sersel_15 ben geçen ay yumurtlama olduğu 3 gün her gün denedim olmadı bu ay adet bitiminden itibaren bir gün arayla deniyorum bir de böyle deneyelim bakalım nolcak
yase_bora Sersel_15 ben oyle yapmıştım şu an bebeğimi bekliyorum çok şükür. Denemeden bilemezsin hayırlısıyla olur inşallah neden olmasin 😊😊😊 bide soğan kürü de içmiştim ben onu içtiğim ay hamile kaldim aklında bulunsun
Sersel_15 yase_bora nasıl denemiştiniz biraz bilgi verebilir misiniz bir de sığan kürünü nasıl yaptınız
Sersel_15 yase_bora hamile kalmak için hangi yolu denemiştiniz yani adetten sonra kaçıncı günlerde olmuştu
Bernako Bana doktorum adetin bittikten sonra gün aşırı gir ama hafta vermişti bu haftaları kaçırma dedi. Sonuç 31 haftalık bir tosunoo