Ebruuuusalman Kizlar kan sulandirici igne ve kan ilci kilo yaparmi ozellikle kan sulandirici igne kullanmaya basladgmdan beri 3 kg almisim daha 3 haftada ondan olabilirmi sizce
Esraaa17 Ebruuuusalman canim benim bildiğim biraz şişkinlik yapıyor ödem oluşturuyor yani kilo olarak algılama ama bol su içmeye bak
SusamTanecigi Ebruuuusalman benim doğumun çok yakın hamile kalmadan başladım kan sulandiriciya şimdiye kadar 7 kilo aldım kan sulandırıci ile ilgili değildir diye düşünüyorum
gldn065807 Ebruuuusalman gebeliğim başından itibaren kullanıyorum 30 haftamdayim 4 kilo almışım yada bana yapmadı galiba bilemiyorum düşük riskim vardı hiç hareket dahi etmedim bide
Ebruuuusalman Esraaa17 iciyorum aslnda en az 3lt iciyorum bazen 4u buluo ama bu sekilde cok artk gorunce sinir oldum ya diyet yaomak istiom kilo dikkat edim derken bebek doymaz bebek ii gelmez korkusu oluo
Ozlemdiril Ebruuuusalman bana göre ödem bile yapmıyor senin yemen ile alakalı kesinlikle kilo vs yapmaz o acıktrma vs gibi yan etkisde yok ki zaten mesela ben cok kilo alıyorum cunki suan iştahım açık yiyorum 😂😂 İlk 4 aylık olana kadar kustum o zaman aç gezerdm ve kilo verirdim oglumda 22 kilo aldm kızımda yeni basladm kilo almaya ☺️
Ebruuuusalman minikkelebegimmmmmm dime ya cunku 3 haftada 3 4 kg almak imkansz o kdrda su iciom anlam veremedim
minikkelebegimmmmmm Ebruuuusalman ben kilo almaya başlamadan bile pantolonum kapanmaz olmuştu.2 kilo aldım ama sanki 5-6 kilo almış gibi şişlik var vücudumda.bence kişiden kişiye değişen bir durum bu.sağlıkla doğurunca hepsi bitecek🥰