Sevilayozdemir Merveofs ah ya 😢 çok uzak. Ailen burada galiba dimi aileden uzak çok zor oluyor benim ailemde uzak
Sevincozorhan Sevilayozdemir aayyy inanmıyorum bilmezmiyim bende üsküdar meydana yakın çevik kuvvetin orda oturuyordum medicalparka gidiyorum canım :)
Sevilayozdemir Sevincozorhan ya bende yarın bilge Hastanesi’ne gideceğim aslında mecburiyetten orada kontrol sürecim olduğu için medicalde baslayacağim hangi doktora gidiyorsun ? Birde doğum ücretini biliyor musun ☺️
Sevincozorhan Sevilayozdemir canım atlaz ismailovaya gidiyorum ben pazartesi normal doğum yapıcam sancı ile 7.500 normal sezaryan farketmiyor epidural olursa +1000 tl fark çıkıyor dediler doktorumdan memnunum fakat hastane biraz pahalı
Sevincozorhan Mervecntr @Sevilayozdemir benim özel sağlık sigortam var gebelik süreçlerini karşılamıyor ama indirim yapılıyor 250 lira diye biliyorum ama muaneyi
Sevincozorhan Sevilayozdemir zam gelmiş olabilir özel sigorta indirimi yapılıyor bana odalarını görmedim pazartesi görücem nasipse