Pembemsii Merhaba anneler yeni Doğum yaptım bebeğim 27 günlük yüzünde saçının içinde resmen sivilce gibi şeyler var yarın doktora gideceğim netten de bayağı baktım var mı başına gelen bilgisi olan 😑
Gis Pembemsii kafasindaki konaksa banyodan yarim saat once zeytinyagi surun bekletin bebe taragi ile nazikce tarayin. Sivilce ise minik minik opmeyin kalim giydirmeyin hergun yikayin
Semraali Pembemsii kabuksu bişey demi o yenidoğan çoğu bebekte oluyo uykuluk diyorlar dökülüyo sonra yıkadıkça
Miss Pembemsii konak derler ona bizde dokuluyo canım sonra suyun içinde bazı bebeklerde oluyor eskiden çok olurdu
yakamoz Abim aile hekimi, benim bebeğimde de olmustu 14 gunlukken 4-5 gun kadar sürdü. Abim bebek sivilcesi oldugunu, anne sütündeki hormonlardan kaynaklandığını ve kendi kendine olusup gececegini soyledi. Oyle de oldu. Canınızı sıkmayın geciyor❣️
Pembemsii yakamoz banada çoğu kişi öyle dedi ama bazı bebeklerde anne sütüne alerjisi oluyormus insallah öyle bir şey değil benim oğlumunki 4-5 günden fazla bir haftayı aşkın böyle
yakamoz Pembemsii hicbir sey olmaz 40 içinde çok oluyormus boyle seyler. Hatta bazen 3 aya kadar çıkabiliyormus, canınızı sıkmayın😇