LeilaNilay Kizlar kizim 8 aylik kendi yatagimzda uyutdum mutfaka gdib çay demlerken ses geldi yataktan dusdu .cox agladi.ama sonra sakinlesti.cok korkuyorum acaba birsey olur mu?
melekimserra LeilaNilay benimde düşmüştü düştüğü yerin 80cm in üzerinde değilse sıkıntı olmaz demişti doktor benim yatak 50cm
La_le LeilaNilay kız evde bekleme hastaneye sonra goturmedigine çok pişman olursun benim kuzenimde aynısı oldu bı kaç saat sonra kafası şişti sonra hastaneye götürdü doktor kuzenime kızmıştı niye geç getirdin çocuğu damarı ezilmişdi
ZEYNEP2025 LeilaNilay Uykusu gelse dahi oyalayin uyutmayin hareketlerini kontrol edin hastaneyede goturun bu gibi dusme carpma durumlarinda kafaya darbe almissa ihmal edilmeye gelmez .
twobabymommas LeilaNilay Benimde 6 aylıkken düşmüştü hemen doktora götürmüştük mr çekilmişti doktora götürmenizi tavsiye ederim geçmiş olsun
Deletedmom_29 LeilaNilay Benimde kardeşim düşmüştü 2 3 saat uyumaması lazımdı doktora getirdiğimiz de doktorda öyle söyledi
Sevilayozdemir LeilaNilay sakin uyutma yükseklik kaç cm ona bak kafasında morarma vs varsa hiç bekleme ve anı kusmalar oluyorsa hiç vakit kaybetme benim kızımda düşmüştü çok şükür bir sorun olmadı 8 9 ay tam dikkat ayları maalesef ki olabiliyor böyle kazalar ama uyutma asla
Kelebekk-0307 LeilaNilay korkutmak istemem ama yengemin yeğeni yataktan düşmüştü basta umursamamıslar çocuk bir süre sustuğu için sonrasinda fenalaştı 1 ay hastanede yatırıldı ölümden döndü Allah korusun yani sert düşmüş olabilir yaninda değilmişsiniz zaten.
burcuacrr LeilaNilay eşimin yeğeni de düşmüştü. düşen bebeği unutmayın diyor doktor. Tomografi çekmişlerdi hemen. Eve gidince de uyutmayın dedi.
nerelerdekaldin Düşen bebek 3 4 saat unutulmaz. Hareketleri gozlemlenir. Kusma, durgunluk, huysuzluk gibi normalde yapmadığı davranış varsa hastaneye götürülür hemen uyandır bebeği.
Morvy LeilaNilay hemen hastaneye gidin eğer görünürde bir şey yoksa sizi müşahade altında tutucaklar yaklaşık 4 saat takip edicekler bu süre içerisinde birşey farkedilirse tomografi ye sokarlar lütfen gidin ihmal etmeyin🙏🏻
Mihriballim Düşen bebek uyutulmaz kafasına darbe alıp almadığını bilmiyorsunuz kusma gözlerde kayma vs yoksa inşaallah sorun yoktur ama asla uyutmayin.
seri4270 LeilaNilay tedbir amaçlı yine de götürün derim , benim de düşmüştü oğlum götürdüm röntgen felan çektiler en azından içim rahatlamıştı.