Ksjksjksjksj Merhabalar. Ben 8 haftalık hamileyim ve saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama saç boyatmak bebek için zararlı diye birkaç duyum aldımm. Aceba bilgisi olan varsa yazabilir mi ?🙏🏻
iremcannn1907 Ksjksjksjksj evet canım kimyasal olduğu için tehlikeli. Düz boya yaptıracaksan tamamen bitkisel tercih et. Ben bitkiselle boyamıştım
charlottececi Ksjksjksjksj benim doktorum(perinatolog) amonyaksız boyanin hicbir zarari olmadigini soyledi. 12. Haftam bitince boyattim yine de. Ben eskiden de amonyaksız organic boyayla boyatiyodum. Lorael inoa; onla boyattim hicbir skinti olmadı ve boyatmaya da devam etcem zaten 😁
Eda_6 Ksjksjksjksj genel de her yerde ilk 3 ay kesinlikle boyatmayın diyorlar. Sonrasında da doğal boyalar ile diplere dokundurmadan yapabilirsiniz diyorlar ama ben güvenemediğim için beyazlarımla saç boyam akmış bir şekilde hamileliğimi tamamlamayı bekliyorum 🥰
diamond2635 Ksjksjksjksj benim de doktorum perinatolog gebeliğim boyunca asla izin vermedi ne organik ne normal boyaya
Esenkaplan diamond2635 bencede en mantıklısı ne gerek var bebegi riske atmaya kimse 9 ay sac boyatmasa ölmez🥰
diamond2635 Esenkaplan kesinlikle hem zaten yıllardır siyah kullanıyordum şimdi dığal rengine kendiliğinden döndü.Doğal açıcı 😁