moom222 Dolara cnm bnde senin GB oldum miğde bulantısı iştahsızlık üstüne grip boğaz enfeksiyonu ama rahstlicaksin benm yedinci haftada başladı on haftaligim daha yeni yeni kendime geliyorum bnde kilokaybettim ama normal bunlar korkma
Gizem260 Dolara bende 10 haftalık hamileyim bende çok kusuyordum 5.hafta da başlamıştı kusmalarım gözümü açamıyordum kusmaktan günde 6-7 defa kusuyordum doktorum bana prilam diye bi ilaç verdi sağlık ocağında yazdırdım aldım
Ebru1234- Dolara Bende ilaç ise yaramisti yemek yiyemiyordum yağsız tuzsuz makarna ekşili patates salatası ve kızarmış ekmek yiyordum hep iyi gelirdi .dene belki iyi gelir 3 aya giriş yapınca kesildi
ilayy İlk hamileliğimde öyle olmuştum ne yazıkki ilaç filan birşey fayda etmedi dr haftaların geçtikçe şikayetlerin azalacak elimden birşey gelmiyor demişti çubuk kraker,muz, haşlanmış patates ve haşlanmış yumurtayla geçirdim
Dolara moom222 günde 6-7 kez kusuyorum hiç bir şey yiyemememe rağmen sürekli bulantı bazen kendimi zorluyorum gene kusuyorum kendimi çok kötü hissediyorum 18 yaşındayım bünyem de biraz zayıf bu kusmalar beni iyce zayiflatti 🥺
Gizem260 Dolara aynı durumdayız sen doktorunla görüş görüşme imkanın varsa seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım bende zayıf hamile kaldım kilo kaybetme lüksüm yok mecbur ilaç kullanıyorum
Gizem260 Svcncmrnz yani evet harika olmuyoruz ama yine de bana biraz iyi geldi ilaca başlamadan önce ağızıma lokma koyamıyordum insanların iyi geldi dediği muz patates kraker falan onları bile kusuyordum şimdi gece yatmadan iki tane içiyorum öğleden sonra 2 gibi de bi tane daha alıyorum öyle böyle idare ediyo yine
Dolara İlacı kullanıyorum öyle zamanlar oluyor ki o bile fayda etmiyor zaten mutfağa hiç bir şekilde giremiyorum kokular çok fazla etkiliyor çok düştüm yani doktorum da bebeğe bişey olmaz beslenememe durumundan dolayı sen düşersin dedi hastanedeki serumlar hiç bir şekilde fayda etmiyor
Bukiiiiiiii Dolara Valla 8 haftaligim 4 gündür başladı bendede bu kadar zor olacağını hic bilmiyordum ne yersem çıkarıyorum 1 saat sonra mide eksimesi mide gazi ne ararsan 4 günde oluştu buda anneligin o kutsal durumu sanirim rabbim saglikla aldirsin bebeklerimize elimize sonucu gördüğünüzde hicbir onemi kalmaz… 🤲🤲🤲❤
Dolara Bukiiiiiiii Allah sabır versin daha erkencisin her anne bir olmazmış ama genel olarak bulantı şikayetleri çok çevremde üç ayı aşınca biter diyorlar bazılarında o süreci bile geçiyormuş hakkımızda hayırlısı yaa