Kubra3535 27 haftalık hamileyim ve kasıklarımda şişkinlik iki yumurta gibi elime geliyordu şişler bugun ultrason girdik varis dediler bebeğin asagıda taşıyorsun kasıkta dedi doktor baskıdan dolayıymıs yaşayanlar var mı bu durumu😔
busra1361 Kubra3535 bende o haftalarda farketmistim vajinadan bacağa doğru bir varis. benim bebeğimde hep asağidaydi başından beri ama doktor normal doğuma engel değil geçer dedi
yakamoz Ben yasadim, hem kasığımda hem de vajinamda varisler olustu. Çok ağrısı oluyordu. Bunlara ragmen normal dogum yaptım ve dogum yaptıgım gun tum varislerim inmisti. 1 hafta icinde varise dair hic iz kalmadi :) geçmiş olsun
yakamoz Kubra3535 39+5 suni sancı ile dogdu bebeğim. Ki varisim patladi benim dogumda. Ona ragmen hicbir sıkıntı yasamadim
Kubra3535 yakamoz zamanlama süper gelişmiş peki asagıya başkısı varmıydı bebegin ben kasıkta tasıyorm cok asagıda oldugundan erken dogum olabilir dedi
yakamoz Ozlemmmmm anestezi ile uyuttular beni hemen çataldayken imza alıp. Uyandığımda varisler de dikilmişti 🙊
Prnsssena Varis olduğunu nasıl anlıyorsunuz kızlar benimde sol kasığımda sürekli ağrı var yürüdüğümde kasığıma bişey batıyo gibi ama doktor bebek aşağıda olduğu için baskı yapıyor dedi varis nasıl oluşuyor ki
Kubra3535 Prnsssena canm yumurta gibi şişkinlik vardı iki tane elime geliyordu gittşm ultrason girdim
Prnsssena Kubra3535 benimde o şekildeydi ama doktor dedi bebeğin ayağı orda onu hissediyorsun baskı yapıyor döndüğü zaman ancak rahatlarım galiba 🤔