Ebrukrdmr 32 .haftadayım bu ara baya kasılmam oluyor karında sertleşme şeklinde bu haftalarda olan anne adayları sizde durum nedir 😳
minnakannesi1 Ebrukrdmr 32 haftadan sonra yalancı sancilar baslar dedi doktorum yalancı kasılmalarda olur. Endişe etmeyin bende 35.haftadayim bende de başladı karın bölgemde sertleşme kasik bölgemde sancı oluyor ara ara.
Mucizem_211 Ebrukrdmr 29 haftadan. Beri var kasılmalar 30+3 olduk dahada var doktora söyledim nst bağladı sancı çıkmadı kasılmalar ye oluyor bende anlamış değilim 😏
Ryhnmhmtuna Mucizem_211 benm de 30+1 son bi kaç haftadır karnım sertleşiyo kasılıyo yani fazla ayakta kalmaya zorlanmaya gelmiyo bol su maden suyu falan iyi oluyo
Mucizem_211 Ryhnmhmtuna sorma vallah bide benim tüp bebek geçen alışveriş için gittim biraz zorlandım yürüdüm baya 2 gün kasılma yaşadım günde 1maden suyu içiyorum ama bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah 😇
Ryhnmhmtuna Mucizem_211 olur canım öyle yorma kendini fazla benm ilkte de kasılmam olurdu çok şükür bi şey olmadı 39 haftada doğum yaptım 😁 çok dinleniyodum ama beslenmeme de dikkat ediyodum