MerveeD Ruveyda_baskapan valla mercımek corbası yaptım yanına makarna salata yapacagım bugünde böyle olsun 😍🤗
Zanaservan Ruveyda_baskapan en sevdiğim ve aşerdiğim yemeği yapıyoruuuzzz mangaaalll 😋😋vallahi uzun zamandır aşeriyorum ben bunu eşim bir türlü müsait olamadı bugün inşallah arkadaşlarla yapıyoruz vallahi yapmazsan çocuğun ismini mangal koyarım dedim ona göre 😂😂
sedamom00 Ruveyda_baskapan Ne sen sor ne ben diyem yeminle hergün ne yapsam dıye düşünmekten harap oldum bekarken annem ne yapsam diye düşünürdü bn bilmiyorum filan derdim şimdi anladım anamı ah ahh 🤭
okuyor Ruveyda_baskapan fırında tepsi falafel Fırında baharatlı patates Dünden ispanak borani var. Mevsim salatasi
FHKK Ruveyda_baskapan Dünden lahana ve kuru dolma var, yanına tel şehriyeli yoğurt çorbası yapıyorum bide makarna yapıcam alakasız ama olsun 🤭😂
Eminedmr Ruveyda_baskapan valla yapması değil ne yapicam kısmı dert yeşil mercimek çorbası tavuklu mantar sote tereyağlı şehriyeli bulgur pilavı yaninada salata yaparım tamam işte🤗🤗
Ruveyda_baskapan Bende bugün patatesli taze fasulye ,bulgur pilavı var. Allahtan anneme yakın oturuyorum bazen kaçıyoruz ona 😌