Hhilall37 Bursaspor16 kabin sistemlere göre travel sistem biraz daha ağır oluyor ama galaxy çok ağır değil malzemesi oldukça kaliteli mağazada sürmüştüm biraz sürüşü kolay puseti ağır değil
kuzeymomss Bursaspor16 bende galaxy aldım henüz kullanmadım ama mağazada yeğenimle denedik hiç ağır değil sürücü tekerlerinin dönüşü falan çok iyiydi, canyonun farkını bilmiyorum fakat görüntü açısından kötü geliyor bana
Ozlem2206 Bursaspor16 daha dün e bebek mağazasına gidip baktık canyon indirimdeydi dediğiniz gibi ama ben beğenmedim puseti özellikle çok çökük bir modeldi bebek iki büklüm kalıcak içinde yeterli sırt minderi desteği yoktu tekerleklerde darbe emici özellik yoktu galaxy fiyatı 2500 dü lakin onu alacağıma casual cadillac aldım uluslararası ödüllü bir araba kalite olarak feci fark var 😌
Bursaspor16 Ozlem2206 benim baktığım başka modelimi acaba internette 3.700 tl yazıyo 🙄 travel arabaların geneli birbirine benziyor 😀
Kzykzy Galaxy model , canyonda ki hataların, eksikliklerin giderilmiş modeliymiş satış danışmanı bu şekilde bilgi vermişti
Bursaspor16 Kzykzy evet banada tekerleklerin felan daha iyi olduğunu söyledi dün beğendik mağazada aldık ☺️