aseladaannesi27 Anneler temiz içerikli bebek çamaşırı deterjanı, leke çıkarıcı yumaşatıcıı hangi marka önerirsiniz bir de bebek bakımı için vücüt losyon ve masaj yagını falan hangi marka olmalı temiz içerikli önerebileceğiniz
asyaa0 aseladaannesi27 Bebek bakım seti Mustela güzel Deterjan olarak da dalan Granül sabun aldım ben
SayeMom aseladaannesi27 deterjan olarak trendyoldan green clean setini aldım çok güzel gerçekten memnun kaldım leke çıkarıcısı yumuşatıcı 2 tanede çamasır deterjanı vardı sette mis gibi oldular çamasırlar sıvı tercih edin alacaksanız
Ayseenrrr aseladaannesi27 https://ty.gl/3gwa57xk9j Canım instagramda mühendisinoğlu hesabında öneri olarak gördüğüm ürünler. Deterjandan çok memnun kaldım kokusu çok hoş ve bitkisel bir ürün. Şampuan da aynı şekil bitkisel ama daha kullanmadım
Nurfatma_16 Ben üni baby kullandım ilk çocuğuma hep ve cok memnun kaldım. Büyük ihtimal şimdiki cocugumada onu kullanmayı düşünüyorum. Bir bezde kararsızdım onuda turcoya karar verdim çünkü b3z fiyatları almis başını gitmis resmen