esmerbomba Kızlar dünki postunu okuyan bilir covıd belirtilerim vardı eşim pozitif tı ben test verdım ve hala çıkmadı az once de burnumdan afedersiniz sümük akar gıbı kan aktı tehlikeli Bı durum mu napmam lazım çok panik yaptım 😭😭
La_le esmerbomba burun kanaması hamilelikte normal canım az önce benim bile kanadı korona ile ilgili deqil o ben 15 haftalık gebeyim
ipekveatlas hayır tabiki de korkma gebelikte burun kanaması çok normal ki. benim 14. haftamdan 18. haftama kadar burnumun içi hep kanlıydı sakin ol covidle alakası olduğunu sanmıyorum. 2 kere de covid oldum hamileliğimde
esmerbomba ipekveatlas ben 28 haftalığım ve ilk defa birden bire geldı canım onun için çok endişelendım
esmerbomba Nilufar_1996 benımde aklıma o geldi umarım öyle birşey İNŞAALLAH yoktur 😭😭 1 2 dk geldı sonra durdu birden bire geldı hiç ellemedım burnumu
HENNA1327 Ben de hamileliğimin çeşitli dönemlerinde burun kanaması yaşadım. Covid oldum geçen hafta burnumu azıcık temizlerken bile kanıyordu. Normal bir şey ancak tabii durdurulamayan bir kansa bir şey diyemem.
esmerbomba HENNA1327 benım birden bire geldı burnumu sıktım 1 2 dk kanadı ve durdu 28 haftalık gebeyım
Nilufar_1996 esmerbomba Canım sen yinede doktorunla konuş nolur nolmaz kan sulandırıcı başladın mı bol bol su iç oda kanı sulandırıyor