Pembekurdele Butterfly__ Adet gecikmesinin 4. Günü yapmiştim 2111 çıkmıstı ayni günün gecesinde verdiğim değer 3821
Asel2520 Butterfly__ sanırım 4,5 hafta filandı kan testi verdim 4000 bin üzeri çıktı adetim 3 gün gecikince bildim normalde bende pco var ama rabbimin mucizesi işte çok şükür🤲🏻
alyavetuna Butterfly__ adet bir gün geçince yaptırdım 326 gibi bisey çıkmıştı sonra covid olduk 2 hafta karantinadaydik direk muayne gittim muaynede ikiz olduğunu öğrendim 6+3 haftalik hamileydm muayneye gittigimde
Butterfly__ Pembekurdele deleted706 Asel2520 alyavetuna Teşekkür ederim kızlar benim adetime 6 gün kala 56 çıktı beta değeri bana da biraz yüksek geldi bugün iki güm geçti test olalı tekrar yaptırıp bakacağım
mrvsrcn Asel2520 bende pcosluyum klomen kullandım yarın doktor randevum var Rabim bana da nasip etsin 🤲🏻
Butterfly__ Mylove yani onunda bir etkisi vardır belki genetik olarak ama sadece ona bağlı olduğunu sanmıyorum ailesinde ikiz olmayan çoğu kişidede ikiz gebelik olabiliyor rabbimin nasip etmesi tamamen
alyavetuna Butterfly__ bizde de ikiz yok bende esime imkansız diyordum ikizim oldu😂 büyük konuşmamak lazm
Asel2520 mrvsrcn amin inşallah rabbim tüm isteyen herkesin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah hiç umudunuzu yitirmeyin ben hiç olmayacağını düşündüğüm zamanda oldu çok şükür