Baharun2 Elfidam yok canım vitamini 22 de kesti gerek yok artık dedi 🙁 başka doktora sordum o da gerek yok dedi
Serii Baharun2 ya hem size hem de okuyanlara sormak istiyorum çok korkuyorum acile gitsem mi? Bugün alışveriş yaptık biraz fazla yürüdüm 28 hafta. Karnım hala semsert hiç yumuşamadı normal mi yaşadınız mı bu durumu 😞😞
Turkan2416 Baharun2 bu yalanci sanciyi nasil anliyorsunuz 😁38+5im halaa ne nedr çözemedim acaba bnafa ugradimi
Serii Baharun2 sol tarafıma uzandım şimdi hem bebek hareket ediyo hemde biraz daha yumuşadı sence gitmeli miyim 😞
Baharun2 Serii geçer inşallah canım yorulduğundan olmuş belli ama sürerse sabaha kadar sertlik yarın git cnm
Hannah [bilinmeyen] ya ben de ayırt edemiyorum size sorayım bebeğimin hareketini hissediyorum sanki karnımın içinden ayaklarını gezdiriyor gibi oluyor ve dışarıdan çok belli karnım sağa sola yamuluyor ağrı sancı vs yok hep uzanırken oluyor bu kasılma mı bebeğin hareketi mi? 29+2 deyim ve bebeğin başı aşağıdaymış bir kaç gündür bu haldeyiz artık net hissediyorum diye seviniyordum şimdi stres oldum 😢
busra1361 bende 34. haftadayım ve adet ağrısı gibi göbek deliğimin altında ağrılar oluyor hareket edince geçiyor daha doktoruma sormadım ama bazen canımın acıdığı bile oluyor
Hannah [bilinmeyen] zaten sola yatarken daha fazla oluyor. İçimde hareket ettiğini hissediyorum sanki bir uzvunu yukarı doğru ittiriyor gibi geliyor sonra dönmeler falan oluyor ama otururken bu kadar fazla hissetmiyorum hep içimde geriniyor gibi hayal etmiştim 😅 ama bazı kadınlar hareketlerle karıştırıyor diye okuyunca emin olmak istedim sanırım kasılma daha başka birşey:)