ElisaMom Kızlar ben bir türlü yataktan kalkamıyorum ya… Hem hamilelik hem kış mevsimi öğlene kadar uyutuyor beni, bide yatak keyfi yapıyorum. Memnun değilim aslında günden verim alamıyorum bi tavsiye verin🤦🏻♀️
Happybsrn ElisaMom bnde sabh Zar zor kalktım sırf kahvaltı için şimdide gidip uyuyasm var uyucam midem bulanıyor 🥴🥴
Suzanne Normalde bende böyle olup çok rahatsızlık duyarım ama şurda kalmış 3 ayım rahat rahat yatıyorum valla 🥰
Cemrreedemirci Yat bebek yokken hele 2.cocuga gebe kal bebekle off sabahlar olmasın sabaha kadar parti 🤣
Defne2018 ElisaMom benim 50 günüm kaldı ama hala çok uykum var bi uyusam diyorum uyuyorum uykumu alamıyorum çok sıkta uyanan biride degilim burda çok kişi var uyandım uyku tutmuyo diye ama ben uyansamda uyku hemencecik geliyo şuan bile uykum var ama uyuyamıyom bi kızım var kaynana kayınpeder falan evin işi derken
Miniklimonum ElisaMom bu günlerin tadını çıkar canım mis gibi oh sonra zaten istesekte uyuyamıcaz bir arkadaşım yeni doğum yaptı sendroma girdi kız 1 saat tek uyuyor bebeği de öyle uysal ki sesi çıkmaz ağlamaz ama kız diyor yok neden ağlamadı neden şöyle neden uyuyor daha basımıza neler gelcek bilmiyoruz o sakin kız böyle panik ataklı oldu herşeye ağlıyor :)
tugbaacng ElisaMom ben de öyleyim, çok geç saatlere kadar uyuyamıyorum, sabahları da 1den erken kalkamıyorum, kalksam da geri uyuyorum..
Cemrreedemirci ElisaMom İlki büyük mü benimki 1 yaşında 8 de uyanıyor artık şükürler olsun diyorum eşim alıyor bazen 9 da uyanabiliyorum aman ne mutluluk anlatamam.. diğeri gelince yine haram geceler 🤭
ElisaMom Cemrreedemirci Yok canim cok şükür buyuttum 4 yasinda olucak kardesi dogdugunda… Tuvaleti gelince uyaniyor cocugum iki kere falan uyanir geceleri bazen yanimiza gelir uyur
Cemrreedemirci ElisaMom Darısı bana inşallah ikisini de güzelce buyutebiliriz Allah bantlarını güzel yapsın.
EsengulC ElisaMom evde bi bebeğin daha yok bell mis gibi yat uyu valla benim oğlum var sabah uykusunu çok sever ama gece uyumaz o yüzden erken kalkmaya onu da uyandırmaya çalışıyorum ama biz de aynıyız bi bakıyorum akşam olmuş bi.iş yapamadan eğer çok rahatsızsan bu durumdan akşam erken yat uykunu alınca kendini zorla b.iki.gün sonra alışırsın
Sevilay_Demir ElisaMom inanın ben de öyleyim 🤣saat bir gibi kahvaltı yapıyorum sonra ev işi yemek derken akşam eşim eve geliyor yorgunum diyorum bugün ne yaptında bu kadar yorgunsun diyor 😂😂