glsmkll Alla alla cidden cok tuhaf. Sizin adiniza üzüldüm, ama ben aynı doktorda hiç bunları yaşamadım hatta bahsettiğim arkadaşım da hala çok memnun az önce aradım ona da sordum.
Tek tek not alıyorum ben günlük tarzında her muayene ve kontrol sonrasında.
Ayhan Yılmaz,
-Ultrasonda uzunca inceliyor en başından beri 10 dk falan bu süre. Dışarda ne kadar bekleyen hastası olursa olsun erken çıkarmıyor, hem renkli hem siyah beyaz 3-4 tane fotoğrafını veriyor kendiliğinden. Bu ilgisi annemin de çok hoşuna gitmişti bir muayenede onunla gitmiştik doktoru tanısın diye.
-Kilomu her ay kontrol ediyor, sekreteri not alıyor bilgisayara. Kendisi yapmasa bile Melisa hanım annemizi tartalım diyor.
-İlk kan ve idrar testimi 6.haftada verdim. Sarılık süphesi vardı testte çok düşük olmasına rağmen önlem amaçlı tekrar kan testi istedi, temiz çıktı çok şükür.
-12.haftada detaylı ultrasonda uzun uzun yine bebeği inceledik. Bana tek tek anlattı. 20 dk sürdü. Eşimle gidiyoruz biz hep, o da ben de her defasında iyi ki Ayhan beydeyiz diyoruz. Yine bu haftada 2’li test için kan verdim. Sorun çıkmadı çok şükür.
-16.haftada 4’lü test için kan verdim.
-22.hafta için Ayhan bey bizi radyoloji doktoruna yönlendirmişti. Detaylı ultrasona orda da girdik. 38 dk sürdü bu. Bahsettiğim arkadaşımın da süreçleri aynen bu şekilde ilerledi.
-24.haftada 3 tüp kan verdim. Şeker yüklemesi de yapıldı. Şeker yüklemesi hakkında medyada çıkan haberlerden etkilenmememe kadar söyledi. Ben de siz gerekli görüyorsanız yapalım, size güveniyorum dedim zaten en başından beri bu şekilde davrandık eşim de ben de. Çünkü gerçekten aylar sürdü doktor arayışımız, henüz bebek yoktu. Gebelik olursa kime gideceğimizi bilelim istedim. Şükrediyorum sorun yaşamadığımız için, değiştirmek zorunda kalmadığımız için.🙏🏻
Ama sizin adınıza üzüldüm. Bahsettiklerinizi hiç yaşamadım. Neden böyle oluyor acaba? 😞