biranne3cocuk Selamlar, biz 33.haftamızdayız. 3.sezeryanım olacak. Aynı haftalarda olup Boluda olanlar hangi doktorla devam ediyorsunuz 😊
Serpilbb biranne3cocuk ben orda normal doğum yaptım kontrollerde batuhan ömür bekir beyden çok memnun kaldım. Nejla çok ilgisiz ve malesef doğumum onun nöbetine denk geldi keşke başka bir doktora denk gelseydi. O hariç diğer doktorlardan çok memnunum
sherlock biranne3cocuk 32hfyım ben de alev uygun’a gidiyorum çağsuda. Sezaryende nejlanın eli çok iyi derler hep öyle duydum arkadşlardan.
biranne3cocuk Serpilbb teşekkür ederim yorumunuz için bende şuan Yıldırım beye devam ediyorum. Bekir beye sıra alamadım hiç.
ebrusngl Bekir bey çok iyi bir doktor evet randevu bulmak zor ama sabah erken giderseniz sıra alabilirsiniz
biranne3cocuk Serpilbb bünye meselesi ama arkadaşınız çabuk toparlandı mı acaba diğer 2 sezeryanım Çağsuda olmuştu benimde.
Serpilbb biranne3cocuk onun biraz sıkıntılı oldu sezeryan yeri enfeksın kaptı ikinci ameliyatı oldu ordan malesef. Neyden kaynaklandığı bilinmiyor.