Yldzmc- Fadiiik lekelenmelerim benimde var canım aynı haftadayız doktor duphaston vermişti bebeğin tutunması için
bkts Fadiiik yatakta sagdan sola donerken bile agrim oluyordu 🤦🏻♀️ Bicak sapliyorlar gibi, ama cok sukur gecti simdi 11 haftalik olduk arada sizi seklinde agrim oluyor yine 🤷🏻♀️ Tamami stres bu islerin 😅
Klcaysgl Benim o haftalarda en çok adet olcakmiş gibi kasik ağrilarim olurdu bir iki dk vurur geçerdi canim
Happymami Fadiiik ben progestan kullanıyorum bir kere kanamam oldu bir de ilk bebeğim düşük oldu bunda da aynısı pasın diye ilaç kullanıyorum ama sürekli yapmalısın ağır kaldırmamalısın 🌸
Erenediz Bendede bir gün arayla iki kere oldu bel ağrısı mahvediyor hiç halim yok ama yinede kalkıp iş güç bişeyler yapmaya çalışıyorum aşırı bulantım var cıkarsam sanki rahatlıycam hissi 😔
Goncagl15 9 haftalığım hala daha adet olcakmşm gbi sancım olur kramplarım olur kime sorsam normal diyor
Ayseduru86 Benimde 5+4 pembe akıntım geldi progestan 200 mg sabah akşam alıyorum yarın doktorumu görücem için rahat değil
bkts Fadiiik lekelenme icin de doktorunuza danisin mutlaka, progestan verebilir, ben gebeligimi ogrendigimden beri kullaniyorum gunde iki defa