sudeyl16 Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim korku filmine gitmem sorun olur mu arkadaşlarımı ikna edemiyorum bi türlü 😂😂
deletedmom87894 sudeyl16 bişey olmaz ne olacakki😂Netflxten izliyoruz eşimle sadece gece rüyama giriyo o kdar😂
Esmavoles sudeyl16 sende ayni etki olurmu bilmem ablam hamileyken izlerdi aglardi zombi adami isirir nasilda acimasizca isiriyo diyip aglardi zombiyi öldururler ay yazik oda can diyip aglardi ben hep komedi niyetine izliyorum hamilelikte nasil olurum bilmem 😅
Klcaysgl Ben hamile kaldiğimi öğrendim korku filmi yasaklandi şuan 20+6 hftaliğim çok isdiyorum izlemek netflix de zombi dizim yarim kaldi ama onay çikmiyo kocamdan 😁
glsmwm_ Klcaysgl the walking dead mi diziniz ben onu kaç defa izledim baştan sona hala devam ediyorum 😂😂😂
glsmwm_ Eğer ki korkmuyorsanız gidin ben her gün izliyorum çok sevdiğimden 😂 hamilelikte son aylarda riskli olabiliyor sinema yüksek ses ve kasılma yaşayabilirsiniz
glsmwm_ sudeyl16 dediğim gibi bu tür filmlerden korkmuyorsanız alışkanlık varsa gidin ama haftanız daha başındaymış riske de girmeyebilirsiniz. Mesela ben alışkınım korkarak izlemiyorum artık o yüzden sorun olmuyor 😊
Klcaysgl glsmwm_ kocam bey izleme bebek içerde korkar seslerden doğunca da herşeye tepki verir korkar diyo amannnn 😅
tugbaacng sudeyl16 normalde izleyip korkmuyorsanız izleyin ne olcak. Ben hep izlerdim en sevdiğim film türü. İzliyorum yine