Sevgi02020 24+2yim ilk gebeliğim sürekli uykum geliyor bu bir haftadır halsiz yorgun ağırlaşmış bir bedendeymisim gibi uyku beni bırakmıyor istahimda baya açılmış geciyormu bu süreç veya normalmi böyle olmam
Merve_KOPUK Sevgi02020 ben basindan beri öyleyim hormonlarim beni her seferinde nakavt ediyo uyku en iyi arkadasim durumda ama bu gündüzleri boyle geceleride asla kapanmiyo gözlerim neyseki sonuna geldik artik 10 gun sonra dogumum var darısı senin başına Canm 😁😁
Sevgi02020 Merve_KOPUK amin inşallah normalde uykucu değilim hani çok oturmayı sevmem sürekli birşeyler yapan biriyim ama bu bir haftadır tembellestim bayaa uykucu oldum hareket bile etmek istemiyom
Merve_KOPUK Sevgi02020 oluyo o cok normal bebegin gelişimi icin önemli zaten uykun geldigi noktada vur kafayi dinlen biraz miniklerimiz gelince cok ararız bu tembellikleri 😂
Merve_KOPUK Sevgi02020 al benden de o kadar 10 gun snra dogumum var spinal sezaryen olcam ama nasıl stresliym bebegimi kucagima aldigim anı düşünüp rahatlamaya çalışıyorum sende öyle yap simdiden hazirla kendini 😂😂
Sevgi02020 Merve_KOPUK rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah amin amin cümlemizi 🤭