gamzecevik1 Arkadaşlar 22.5 derece skolyozum var. Bazı doktorlar normal doğum yapılabileceğini söylüyor. Bazıları ise kesinlikle yapılamayacağını söylüyor. Korkuyorum o yüzden sezaryen istiyorum. Sizler nasıl doğum yaptınız?
gldn065807 gamzecevik1 ben ilk oğlumu normal yaptım ama onda skoylozum olduğunu bilmiyordum ben derecesinide bilmiyorum bunun icin fizik doktoruna sorduğumda engel değil normal doğuma demişti istersen sende bir sor fizik doktoruna derecesini biliyorsun ona göre cevap verir
gamzecevik1 gldn065807 doğumdan sonra herhangi bi sorun yaşamadınız yani? Ben bir çok doktora sordum. Çoğu yapabilirsin Dedi azınlık bir kısmı yapmasan daha iyi dedi kafam çok karışık
gldn065807 gamzecevik1 sorun yaşamadım soyle zaten ağrısı vardı aynı şekilde devam etti fark eden bisey olmadı
Elifnrclkk12 gamzecevik1 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bende de skolyoz var doğum yaptınmi diye merak etmiştim
gamzecevik1 Elifnrclkk12 amiin inşallah. Ben kendimce sezaryene karar verdim. Doktorum normal doğum yapılabileceğimi söylüyor. Ama ben ne kendime nede bebeğimi riske atmak istemiyorum
Elifnrclkk12 gamzecevik1 bende aynı riske girmek istemiyorum ama mecburen devlete gidiyorum orda da doktor normal doğuma karar verdi napcam bilmiyorum hiç
gamzecevik1 Elifnrclkk12 keşke bu özel durumlar tercihe bırakılsa. Bende henüz konuşmadım doktorumla ama ben özele gidiyorum. Büyük ihtimalle sezaryen doğuma karşı çıkmaz
Elifnrclkk12 gamzecevik1 özeller isteğe bırakıyo keşke devlette aynı olsa ama işte daha çok kendi istekleri dogrultusunda gidiyolar