ezgi0901 umayben 10-13 müydü tam bilemiyorum onun belli bir hafta aralığı var ama benim doktorum herkeste 11. Haftada yapıyormuş bana yapıldığında 11+4 tüm tam
Budiss_Moms BirHamile bebeklerin yüzde sekseninde neredeyse kalbinde ilk doğduklarında delik oluyor bazıları altıncı ayda kapanıyor bazıları iki yaşa kadar kapanıyor tabii ki operasyon gerektiren durumlarda olabiliyor dediğim gibi kimse bunlar neticesinde gebeliğini sonlandırmıyor hiç öyle olanı görmedim duymadım ama tedbir bizden takdir Allah’tan elbetteki ilk gebeliğim ve tüp bebeğim yıllar sonra gelen bi mucize hiçbir şeyi riske atmak istemem imkanım oldukça her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağım
Filiko umayben canm ben eskısehır Osmangazi de yaptrdm ama oldugun sehırde devlet yada arastırma hastaneleri yapar GENETİK bolumunu ara ogrenırsn benm ozeldekı doktorum arastırma yonlendırdı yuksek mebla vermeye gerek yok dedi sadece 18 gunde felan cıkıyor sukur her seyı temız cıktı ayrıntılı da bı sıkıntı gornustı fetal dna yaptr dedi herr seyıne bakıyorlar temız cıktı
umayben Filiko çok şükür canım senin adına çok sevindim 😍 ben de buradaki araştırmada bir soruşturayım o zaman inşallah bizimkiler de temiz çıkar sağlıkla gelsin yavrularımız 🥰🤲🏻
Budiss_Moms Ve benim sonucum demin geldi. Çok şükür herşey normalmiş. Cinsiyeti de kendi doktoruma gidiyormuş ondan öğrendim🥰🥰
Budiss_Moms Babybaby033 10 iş gününde çıkar demişlerdi ama erken oldu. Ayın 10 da vermiştik kanı bu akşam geldi sonuç 11 günde çıkmış oldu yani
Babybaby033 Budiss_Moms o kadar sevindim ki adınıza darısı başıma benim 8.gün bugün pazartesi günü hayırlı haber çıkar inşallah herkesin 11.günde çıkıyor
26isl Bizimde ikili tarama normal dörtlü de risk çıktı 4 gün önce fetal DNA testi yaptırdık ömrümden ömür gidiyor çok zor bir durum herkes düşünme diyor ama yaşayan bilir.Hepimizin sonuçları yüzümüzü güldürsün güzel haberler alalım rabbimin izniyle 🤲🏼
Budiss_Moms Babybaby033 amin canım senin de inşaAllah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın yazarsın buraya artk ☺️ Cinsiyeti öğrenmiş miydiniz bu arada
Babybaby033 Budiss_Moms hayırrrr siz öğrendiniz mi ay cok heyecanlı onu da merak ediyorum tabi sizinki ne çıktı
Budiss_Moms Babybaby033 bize doktor kıza benziyor demişti geçen hafta ama ben hayır erkek hissediyorum demiştim kafa tuttum resmen 😂😂 Dediğim çıktı Erkekmiş 😄
Budiss_Moms Babybaby033 ama cinsiyet kendi doktorunuza gidiyor ona soruyorsunuz. Sonucun normal çıktısı pdf olarak geliyor size ama direk cinsiyeti yazmıyor bilgin olsun canım
Babybaby033 Budiss_Moms sen benim başıma gelenleri bilsen kaç doktora gittim hepsi kız dedi en son 3 lü test riskli cıkınca profesöre gittim erkek demez mi bide bi ton şey almıştım adama diyemedim de emin misiniz diye yani profesör koskoca bende hep kız hissediyordum ama sanmıyorum kız çıkacağını adam cok iyiymiş yanılacak biri değil
Rabis277 Ayhkn Tıbbi genetik bölümüne randevu aliyosunuz eğer sonucunuz riskli çıktıysa ve doktorunuz sıvı alınmasını önerdiyse yapıyor devlet hastanesi bu testi riskli durumda olmayana yapmıyor
Rabis277 Ayhkn Tibbi genetik bölümüne gidip tarama sonucum riskli çıktı genetik testi yaptırmak istiyorum diyosunuz sizi genetik bölümüne yönlendiriyor aynı hastanede başka binada orda gidip kan veriyosunuz 5 haftada çıkıyor dediler bana
Budiss_Moms Babybaby033 yaaaa tühh bak sen. Ee kaç haftalıksın erken diye yanılmış olabilir mi acaba kendi doktorun. 16 a kadar değişebilir diyorlar hep ama insan yine de kendini tutamayıp bişeyler alıyor tabi. Ama bence sen ne hissediyorsan odur 😌