ezgi0901 Budiss_Moms tam 11+4 tüm. 10 gün içinde sonuçlar çıkıyor denmişti ama 5-6 gün içinde çıkmıştı
Dfnemira ezgi0901 ayy şaka gibi gerçekten neden benimki geç çıkıyo bu kadar yaa sizinki de yurtdışına mı gönderildi
Budiss_Moms Dfnemira bana 10 iş gününde sonuç çıkar demişlerdi. Biz ptesi kanı verip kargoyla İstanbul’a gönderdik. Çarşamba sabahı da onlar yurt dışına gönderdi. Yani perşembe cuma iki gün orada beş gün burada benimki yedinci gün oldu herhalde. Ama tabi aklımdan da çıkmıyor
ezgi0901 Dfnemira canımm eskiden bu test türkiyede yapılmıyormuş genelde yurtdışına hatta amerikaya gönderiliyormuş fakat şimdi türkiyede yapılmaya başlanmış türkiyedeki en eski firma ankarada genoks diye bir firma, benimki oraya gönderildi
Dfnemira ecemnas88 ne güzel 9 günde çıkmış gözünüz aydın benim 13. Gün bugün hala bir haber yok ikili testim orta riskli çıkmıştı oyüzden yaptırdım ultrasonda şükür bir sıkıntı gözükmedi inşallah bizimkide temiz çıkar sizin gibi🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻🥰
ecemnas88 Dfnemira temiz çıkar inşallah sıkmayın canınızı çok düşündüğümüz içinde zaman geçmiyordu o vakitler gönlünüzü ferah tutun😌🌸kaç haftalıksınız şuan ?
Dfnemira Budiss_Moms ne güzel bizim daha bir haber yok maalesef bugün arayacağım labaratuvarı bakalım hayırlısı 🙏🏻
Dfnemira ecemnas88 inşallah çok teşekkürler artık songünler olunca iyice sabırsızlanıyorum 14+ 6 bugün 😊 siz kaç haftalıksınız
Eslem_1 ecemnas88 ben en çok detaylı ultrasonu merak ediyorum zaten bu testlerin hiçbirini yaptırmayıp direkt detaylıya da giren oluyormuş detaylı da testlerden elde edilecek sorunlarda görülebiliyor mu acaba ? Belirtileri vs.
ecemnas88 Eslem_1 işte bana kurun kemiği kısalığından bunun down sendromdan kaynaklı olabileceğini söylenmişti organlara kemiklere herşeye bakılıyor ikili taramadan sonra doktorum detaylıya gireceksin 3 4 gerek yok demişti
Eso-ttk Ebyuuu 2 liye girmedim bende canım doktorum yanılma payı olduğunu söyledi 1 hafta önce fetal dna yaptırdım yüzde 99.9 doğruluk payı olan bir test sonuçları bekliyorum şimdi herkes için hayırlısı olsun🙏🏾🙏🏾