Clk56 selam🙋🏼♀️ oncelikle bende sezeryan dogum yaptim.her nekadar sut gelmiyor deselerde o sut ilk sut geliyor.bebek bir damla bile alsa kar oluyor. Bende 2 gun zorlandim hatta gogus ucum yara oldu.ama hemen bestlak sut artirici damla aldim.1,5 litrelik suyun icine 60 damla damlatiyorum.onu gun icinde iciyorum.benim 3.gun sutum beyaza dondu.bebekte rahat almaya basladi.gogus ucum yara oldugu icin biraz aci cektim ama onun icinde hemen silikon meme ucu aldim ve inanilmaz faydasini gordum.
Sut sagma islemini ben 1 hafta sonra yaptim.cunku ilk anda yaparsan ciddi anlamda gogusu parcalicak derecede acitiyor ve piskolojik olarak yetersiz hissettiriyor.Ne kadar aklina yatar bilemem ama yedigine ictigine dikkat etmelisin.sut artirici seyler ye.ozellikle hurma incir kayisi hosafi.biz bir bucuk hafta icinde normal duruma geldik.suan cok sukur sutum baya var yetiyorda.mama bir iki kez verdim.o da sarilik gecirdigi icin ac kalmamasi icin.suan 23 gunluguz son 2 haftadir ne mama ne emzik hicbirsey vermiyorum sadece anne sutu.evet 10 dk da bir uyanip emmek istiyor.her nekadar bazi insanlar cok sk emdirme desede bu bebegin bize ihtiyacindan kaynakliymis.her gecen gun yeni birsey ogreniyorum.hergun daha fazla iyi hissediyorum kendimi.piskolojimde oyle lohusa piskolojisi gibi degil.cunku kendimi asla suclamadim.yetersiz hissetmemek icin elimden geleni yaptim.piskoloji nekadar iyiyse okadar rahatliyorsun ve sut uretimin okadar kaliteli oluyor bence.umarim guzel bir surec yasarsin zorlanmadan. Sana suanda kesinlikle onerebilecegim bestlak damla.onu mutlaka al ve kullan.faydasini goruceksin inan bana 🥰🙏