Mrv1007 Aysenurz çok normalmiş bu durum, ama göğüs uçlarına dokunmayın, sıkmayın, göğüsleri uyarmayın. Göğüs pedi takabilirsiniz ıslaklık rahatsız ediyorsa 🥰 inşallah emzirirken de bol bol gelir sütünüz 💙
Kubra_elif_ahmet Aysenurz 21.haftadan merhaba bende de başladı az az. 2.de de böyle olmuştu doğdu bezini taktılar emzirdim hemen çok şükür ki süt sorunum olmamıştı. Ama etraftan kimseye böyle bişey demiyorum anneme bile nazara inanıyorum
Eyluls_mom Ben şuan 18 haftalığım 13. Haftada gelmeye başladı doktorum sıkma sütünü dedi normal dedi sadece benimki baya erken gelmiş
Aysenurz Eyluls_mom Evet baya erkenmiş devam ediyor mu gelmeye bir de benim nokta şeklinde badimin birkaç yerini ıslatmış sizden ne kadar geliyor devam ediyor mu
Aysenurz Kubra_elif_ahmet Nazar edilecek kadar iyi bir durum demek doğru sonuçta sütü gelmeyen var 😅 Allahım tüm annelere evlatlarını güzelce doyuracak bol sütler nasip etsin 💗
Kubra_elif_ahmet Aysenurz Amin amin. Gerçekten zor bir durum geçenlerde bir arkadaş yazmıştı sütüm gelmiyor eşim çok kötü davranıyor diye. Olabilir böyle şeyler ben çok takılmam bende ilk bebeğime mama verdim ama bizim insanımız süte meraklı o şuncacık göğüste o süt nasıl çıkıyor gibi şeyler söylüyorlar
Aysenurz Kubra_elif_ahmet Ne kadar cahil insanlar var sütü gelmiyor diye bir insana kötü davranılır mı sütünün gelmemesi hiç onun tercihi olabilir mi hele de bir anneyse.. rabbim yardımcısı olsun kolayca atlatsın bu zamanları bebeğiyle inşallah 😔
Arzuburak Bende 19 dayım benimde geliyor kızlar ilk de doğum yaptım öyle geldi bunda erken başladı ☺️
Kubra_elif_ahmet Aysenurz İnşallah o kadar kötüydü gerçekten babanın evine git bile demiş adam. Allah kimseyi bu kadar kötü duruma düşürüp sınamasın gerçekten böyle basit şeyler için falan insanın ağırıma gidiyor
Pelo28 Aysenurz benim 22. haftamdan beri geliyor ki suan 36 haftaligim asiri cogaldi ikinci hamileligim ilkinde doguma bir iki gün kala gelmisti