Zekiye Hcg degerim 3 bin küsür, ancak keseyi göremediler 4 hafta 5 günlük bebeğim. Doktor bayramdan sonra yine bakarız dedi. Sizde ne zaman görülmüştü kese, görülmesi normal mi ?
Sedaahmet Zekiye Genelde 5.haftada görülüyor ama benim doktorum tatilde oldugu için ben 7.haftada görmuştüm
mLcLk Zekiye Tam 5 haftalıktı keseyi gördüğümüzde. Karından ultrasonla 5buçuk haftadan sonra net görünür hale geliyor miniğiniz 🤗
Sulemrahkuzey Zekiye canım genelde 6-7 haftalıklen görülüyor hatta bazen biraz daha geçte oluyor moralini bozma sakın biraz daha sabırlı olman lazım canım güzel haberlerini bekliyoruz 😘
Llkk 7 haftada gozuktu hatta ustten utrosonla gozukmedi vajinal kontrol ile gozuktu. Arkadasimin 12. Haftada gozuktu bebegin yerlestigi yer ile onemli benim kesem arkada oldugu icin 7. Haftada vajinal 12 de ustten gozuktu o yuzden sikma canini herkesin 5.5 da gozukecek diye bisi yok dr genellikle 12 haftaya kadar beklio
Nlyakts Zekiye 5 haftalikken kese gorulmustu 7 haftalikken de kalbini dinletmisti doktor endise etme gorursunuz keseyi insallah canim
Nur_Kovser Selam ben tüp bebek yapdırdım 2+2 gün vakit geçmek bilmiyo sabırsızlıkla bekliyorum bende 9 yıl sonra bebişimi kıcağıma almak istiyorum Rabbimin izni ile bilen varmı tüp bebekde kaç haftasında görülür
Zekiye Ben iki defa düşük yaptım bu da üçüncü hamileliğim. İster istemez stres yapıyorum doktor progesteron , corasprin, kan sulandırıcı iğne falan da verdi ama yine de elimde değil bu bebeğimi de kaybetmek istemiyorum