Hasret33 Siteyi yeni indirdim ve merak ettiklerim var internettekilere pek inanmak istemiyorum tecrübeleri olan bilgisi olan bayanlar yardım edebilir mi ? Ben pazartesi doktoruma gittiğimde yumurta çatlamak üzere dedi şu iki gündür çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklrımda agrı oluyor özellikle sol kasığımda ve bugün göğüslerimde çok agrı var sizde nedendir ?
sudamlasi Hasret33 yumurtlama günlerinde olabiliyo öyle şeyler günü değerlendirin eğer bebek istiyosanız tabi😊
EsraAkdemirKarakaya Yumurtan çatlamıştır büyük bir ihtimalle gün aşırı ilişki olması lazım bu arada klomen mi kullandın
silacetin88 Eğer hamilelikten şüpheliniyorsan bu kadar erken belirti göstermez regl tarihine yakın benim göğüslerim büyümüştü ve koyu kısımda mavi damarlar çıkmıştı ordan şüphelenmiştim 😌 elde değil biliyorum ama no stress
sudamlasi Hasret33 Allah tez zamanda hayırlıysa nasip etsin inşallah🙏🏻 yumurtlama günlerinde akıntın fazla olur kasık ağrın olur hormonal olan herşey olur yani.. Hamilelik belirtileri de kişiden kişiye değişir ama genel olarak 6. 7.haftada başlıyo.
Hasret33 Çok teşekkür ederim 😊 inşallah tez vakitte haberini alırım 🙏🏻 Allahım isteyen herkese nasip eylesin 🙏🏻