sacmalamakizim Sabah uyandığımda şunlar oldu baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı reflü oldu 6′da kalktım aynen böyle oldu 5 aylık da kızım var adet de en son 2 hafta önce oldum sizce üşütme midir bugün randevu aldım dahiliye 😔
Nurr16 sacmalamakizim gecen ay aynı şeyleri yaşadım Artı olarak sık idrarada çıkıyordum yanma vs yoktu bende gebelikten şüphelendim acile gittim enfeksiyon dedi 🥺
Birisiste sacmalamakizim Gecikme olmadan belirtileri çok dikkate almayın bazıları psikolijik bile olabiliyor. Ben hamile değilken bircok belirtim vardı hamile olduğum ay hiç bi belirtim olmadı gecikme dışında.
Bfduam Nurr16 kaşıntı, kasık ağrısı, akıntıda mı yoktu? Nurr16 sende sanırım yaşadın enfeksiyon, nasıl kurtuldun? sacmalamakizim enfeksiyonun sendeki belirtileri ne?
Deletedmom_7 sacmalamakizim daha erken o zaman gebelik demek için. Reflünüz ve mide yanması varsa gastrit de olabilir sizde
sacmalamakizim Birisiste Yumurtalık ağrım da var canım neyden bu bilmiyorum sabahtan beri halsizim ayağa kalkamıyorum üşütme diye düşünüyorum 🥺
Nurr16 sacmalamakizim yaa🥺 rabbim sifani versin inşallah 2 3 ay tekrarladı benim çok illet sinir bozucu biliyorum ama olumlu dusunmezsek herşey daha zorlaşıyor. İnanıyorum herşey güzel olacak 🙏🏻🥰
sacmalamakizim Nurr16 O kadar üzgünüm ki hamile değilim 5 aylık kızım var 3 gün hastanede yaticam nasıl dayanıcam bilmiyorum 😢 sürekli ağlıyorum
Nurr16 sacmalamakizim 🥺burdan yazması kolay biliyorum ama kendini üzme ne kadar uzulursen o kadar zor gecer sürec Rabbim yardımcın olsun inşallah 🙏🏻♥
Nurr16 Bfduam Günaydın akıntım rutin akıntıydı ekstra bi değişiklik yoktu kasık ağrısı vardı sadece dr hamile olabileceğimi düşünüp hem tam kan hem tam idrar istedi öyle öğrendim enfeksiyonu.