uzaldlal busragunergan herkeste farklılık gösteriyormuş en çok merak ettiğim histi benimde özellikle ilk gebelikte geç olabiliyormuş 21. Haftada pıt pıt hissediyordum şu an 22+6 çok net hissediyorum hatta karnıma tık tık yapınca çok net tekmeleri var😂
Zuleyhakazan busragunergan ay ne güzel yarın 20 haftalık olcaz hala tık yok ultrasyonda hareketli ama ben hissedemiyorum😔
Zuleyhakazan Berrakberfu bendede durum aynı canım hiç merak etme yarın 20 haftalık olcam tık yok daha 😔😣
Zuleyhakazan Berrakberfu öyle canımda işte ilk gebelik olunca korkuyoruz acaba biseymi oldu diye biseymi var diye işte annelik
Seyma_ck busragunergan ben de 16.haftadan beri hissediyorum🥰 ama hafta hafta değişti bazı haftalar daha hareketliydi bazen 1-2 kere hissettim 27.haftadan sonra düzene giriyomuş sanırım
gamzeli27 Edaeren Benim ilk gebeliğim bebek hareketleri değil de baloncuk baloncuk bişeyler hissediyorum bakalım Cinsiyeti belli mi canım Rabbim sağlıkla kucağına anlamayın nasip etsin inşallah 🥰
Edaeren gamzeli27 amin canım yok göstermedi bakalım 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman belli olur inşallah
Yagmuracar0509 Tanemveannesi_ kuzum bende aynıyım ve böyle göbek deliğime sanki iğne batırıyorlar sende de oluyor mu?
Tanemveannesi_ Yagmuracar0509 benim belime ağrı giriyor kasıklarıma ağrı giriyor biraz farklı bısey batma gibi evet ❤️
mlkekayauzun busragunergan 65 kiloyum 🙈 15+3 henüz hiç birşey hissetmiyorum . İlk gebeliğim olduğu için sanırım
Meri3220 Erken hissedenleri duyunca çıldırmış gibi 17.haftada neden hareket hissetmiyorum ben diye karalar bağlamıştım 19.haftaya girdiğimiz gün yılbaşı gecesi pıt pıt hissettim çok şükür 🤗
Leylasiva21 busragunergan 18 haftanın sonunda sağ tarfta pıt pıt diye hissediyordum şimdi 22+4 olduk. İlk gebeliğim
Defneeedemet gizzzy35 aynn canm ben 20 deyim hala hissetmedim doktor çok normal bundan sonra hissedersn dedi