Kubraa23 Kızlar hamilelikte 2. Kere covid geçiriyorum aşım da yok ilkini ilk aylarımda geçirmiştim hafif atlatmıştım Şuan 23 haftalığız ama bu defa biraz ağır geçiyor bişey olur mu bebeğime 😢 ekstra takviye ne alabilirim acaba geçirenler bi yardım edin 😢
Frdvs25mys Kubraa23 bende dün pozitif olduğumu öğrendim zor geçiyor doktorum da kan sulandırıcı yazmış onun dışında bir şey yol herhalde yemeğimize dikkat edecez inşallah daha da kötüleşmeyiz ben biraz portakal suyuna yükleniyorum iştahım yok ama yemeğimi yemeye çalışıyorum
Mewre Kubraa23 canım bol bol meyve portakal bilhassa vücudun hassas olacağı için vitamin yönünden depolaman gerekir ballı zencefil çayı içebilirsin boğazın yumuşaması için rahatlatsın burun akıntın boğaz ağrın için vıcks var naneli krem onu kullan boğazlarına ayaklarının altına burun önlerine kullan bi de bol bol sıvı tüket çok çok geçmiş olsun
Kubraa23 Frdvs25mys benim doktorumda kan sulandırıcı C vitamini d vitamini magnezyum herşeyi yazmış 😢 2. Olunca biraz korkuyor insan rabbim şifa versin inşallah tez zamanda sağlıkla atlatırız 🙏