FerdAzra Mehtapca06 aynen bana da öyle geliyor aşerilir elbette ama ne bileyim anam gece bile uyandırılıp şunu istiyorum bunu istiyorum ya da günlük de bişi aşerilmez ki 🤣🤣🤣
Mehtapca06 FerdAzra aynen yani insanın hamileykende canı birşey çekiyor ama yok babacım kışın ortasında canım dünü çekti bu çekti bu biraz hamileliğin bazı gibi yani hadi bir hamilelikte olmadı bu iki bunda da istemedim öyle yani biz doguruyoruz neticede 😂😂
FerdAzra alparslanannesii1661 aayyy vallahi çok isterdim yaa nasıl bir duygu tatmak 🤣🤣🤣 2 gebeliğim de de kısmet olmadı 3 nasip olursa inşallah 3’e diyelim 🤣🤣
FerdAzra Eliffefee Naz yaptın yani 🤣🤣🤣 seninki de iyimiş onu da yapmadım ben soruyor eşim canın bişi istemiyor mu yokk diyorum niye bişi istemiyor diyor 🤣🤣
FerdAzra Maaaile maşallah sona yaklaşmışsınız 🥰 ne güzel darısı bizlere inşallah sağ Salim sağlıkla kavuşmak nasip olsun 🤲🏻
FerdAzra Clementinee bende 29 haftalığım umarım sona gelmeden birşey aşeririm 🤣🤣🤣 yaşamak istiyorum o duyguyu gerçekten
Eda_Esen FerdAzra Bende öyle böyle anlatırlar ya şu kadar şunu yedim bu kadar bunu içtim eşim bile bazen sen nasıl hamilesin diyip duruyor … 😂😂
FerdAzra Oznurkk 😄😄 şaka dan nazlanim diyorum aşeriym diyorum onu da yapamıyorum usulüme gelmiyor anacım 🤣🤣
busragunergan Eliffefee hıh ben de öyle ne bulantı ne kusma ne aşerme normalim sadece göbeğim büyüyor hareket olmasa anlamıcam hamile olduğumu 😂
GriMavi FerdAzra 18 haftalık ben de aynıyım Hamilelik belirtisi yok aşermede yok Allah a şükür şanslıyız☺️