Mervehorata92 busra2253 var da sankı içime tam sınmıyor hıcbırı gıbı 😂 kayra, rüzgar, mete, poyraz, bulut
Mervehorata92 busra2253 evet o yuzden sona bıraktım bırde metehan da guzel ama herkes koymus😅 ne kadar zormus isim bulmak ya bırde içine sınen bulmak. Senın lıstede neler var canım?
busra2253 Mervehorata92 Mete karan Tuna Timur bunlar aklımıza gelen ama yüzde yüz içimize sinen birşey yok
Aleynasvr Annekuzusu_0 evet bende ayaz olsun istiyorum eşim de dur bakalım daha düşünürüz diyor😀 bu gidişle sonuca varamayiz😀😀
busra2253 Annekuzusu_0 Kuranda olması şart değil anlamının güzel olumlu olması sünnet diyelim çok araştırdım peygamber efendimizin isimle ilgili bir anısı var anlamı güzel olan birisinin devesini kestirmiş anlamı kötü olanlara bırakmamış böyle birkaç tane daha var
Aleynasvr Annekuzusu_0 kuranda olacak diye bir sey yok çünkü kuranda geçen her isim iyi değil hatta kötü olanlar var benim adım geçiyor mesela ve çok anlamsız iyi değil koyulması. Türkçe kökenli olan isimler kuranda geçmez zaten