Hanifebolat34 Yatışım yapıldı öğlene kalmaz kızıma kavusacagim Allah’ın izniyle insallah Rabbim bu yolda olanlara sağlık sıhhat hayirlisi ile kavuşmayı nasip etsin hepimize dualarınızı bekliyorum😊🤲
kayraninannesii Hanifebolat34 Allah yardımcınız olsun sağ salim kolllarınıza alın yavrunuzu.🌸 darısı bizlere inşallah 😍
CerenArslan1 Hanifebolat34 Darısı sağlıkla bizlere de inşallah,sizde sağlıkla alın kucağınıza Rabbım uzun ömürler versin 🌸
Hanifebolat34 elfkara Evet son dakika bir sezeryan olayimiz oldu kilolu olduğu için hakkımızda hayırlısı inşallah 😊
kayraninannesii Hanifebolat34 kavuştuktan sonra müsait bir zamanda nasıl geçtiğini yazar mısınız bende sezeryan olacağım ilk bebeğim her detayı merak ediyorum ve de korkuyorum 🥲
Hanifebolat34 kayraninannesii Benimde korkularım çok😔 Allah’ım yardımcımız olsun yazarım detayiyla insallah 😊🌼
Anneolmahayali Hanifebolat34 allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah banada dua et kuzum nolur 1 buçuk senedir istiyoruz hiç sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalamadım
Hanifebolat34 Anneolmahayali Ederim tabi ki dualarimdasiniz Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah ameliyat esnasında da ederim 🤲❤️❤️
Ruzgarperisi Hanifebolat34 Amin canim güzel duaların için sağolasın. İnşallah sende sağ salim kavus kızına.Allah yar ve yardımcın olsun. Sıra bizede geliyor az kaldı Allah’ın izniyle 🤲🌺