mom130 Her ay mi tekrarlar artık canıma tak etti gerçekten çekilmez bir durum aldı. Fitil ilaç kullanıyorum geçiyor diğer ay yine aynı. Eşimin ph 8 çıkmıştı onda mi var aceba bana geçiyor? Tam da yumurtlama haftam bu şekilde hamile kalan var mı? Ve yarın hastaneye mı gitsem afedersiniz peynir kesiği gibi ve sarı o kadar çok akıntım var ki şok oldum görünce 🤦🤦🤦
gurbetcianne97 mom130 canım mantar tedavisinde sadece sen değil eşin de tedavi olması gerekiyor. Diğer türlü sürekli birbirinize bulaştırıp kurtulamazsınız enfeksiyondan. Doktorun verdiği kremleri eşin de kullanırsa daha hızlı kurtulursunuz. Yumurtlama haftandan sonra tesavinin yanında istersen adet olana kadar ilişkiye prezervatifle devam ederseniz ağrıların yanmaların hafifler 🥰
BMelek mom130 benimde cok uzun bir sure olmustu. En son fitil, ilac. Krem ve peribitoyotik verdi doktorum. Fitili kullanmaya basladigim gun icinde 6 tane ilac vardi birde esimle birlikte basladik uc tane esim uc tAne ben ictim fitil bittikten iki gun sonra peribitoyotik kullandim yarim kutu bu arada kremide esim ilaca basladigimiz gun ozel bolgesine her yerine surdu doktorum demisti ciltte varsa oradan da surekli bulasir diye o sekilde gecti. Bu surecte yine kefir ictim bol bol. Mantarin hamile kalma sansini dusurmedigini idrar yolu enfeksiyonu dusurdugunu soyledi. Esimede disarida cok gerek duymadikca wc girmemesi gerektigini soyledim. Vajinanin floryasi bozuldugunda peribitoyotik kullanmadan gecmiyormus malesef. Cunku 4 yil kullanmadigim fitil ilac kalmadi en son peribitoyootik duzeltti fitilden sonra. Doktorum birde bu surecte kesinlikle su degdirmemem gerektigini oturarak dus almamam gerektigini soyledi su bile floryayi bozuyormus akinti olunca direkt ic camasirimi degistiriyordum. Eger yapabilirseniz bu surecte iyilesene kadar ic camasirlarinizin arasini utuleyip giyin. Birde smear testi olun bir mantar cesiti varmis ismini unuttum o kolay kolay gecmiyormus doktorum uzun sure oldugu icin ilk ona bakti bende
Leylasiva21 mom130 ben iki yıl çektim sürekli kendini temiz tut bol su iç sıcak su kullan ben denedim iki ay sonra hamile kaldim
Powergirls mom130 benim evlendigim den beri vardi hep ilac kullandim hamile kaldığım ayda kullandim şu an yine akintim oluyor ama normal su iç geçer su içmeyince bende başlıyor yeniden
minnakannesi1 Bende aynıydim 2 ay boyunca fitil vajinadan krem daha sonra spirale bağlı demişti doktorum spirali çıkardım ve mantarım geçti ilk ayda hamile kaldım..
Bfduam minnakannesi1 @gurbetcianne97, @mom130 canım mantarda idrarınızda yanma oluyor muydu? İlişkide ağrı, kaşıntı, hafif yanma vajinada, akıntı ne renkti? Ve kasık ağrısı var mıydı?
mom130 gurbetcianne97 ya öyle böyle değil o kadar akıntım var ki bugün su gibi. Ben de yumurtam çatlamıştır diye sevindim ne göreyim ki mantar enfeksiyonu yine. Böyle hamile de kalamam yani. En iyisi ben yarın doktora gideyim eşim için de ilaç yazsın. Hem yumurtam çatlamış mi onu da öğrenirim.
mom130 Bfduam evet idrarda yanmam var. İlişki sırasında zaten tam bir işkence. Kaşıntı yanma hepsi var açıkçası. Kasık ağrısı da oluyor da bu hafta yumurtlama haftam ondan olabilir. Ama normal zamanda da enfeksiyonum yükselince oluyordu. Akıntı da sarı renkte. Bazen beyaz kokulu kokusuz değişiyor ve artık rengi yeşile doğru gidiyo 🤦🤦
minnakannesi1 Bfduam evet yanmam oluyordu idrarda kaşıntı zaten artık illallah dediğim bir durumdu 🤦♀️ inşallah tez zamanda geçer şifa bulursunuz..
Mozarella mom130 eşinden geçiyordur ikili tedavi olun canim zaten ilişkide zor olur.mantar genelde engel gebeliğe
Bfduam mom130 ilişkide ağrı sorma, kaşı kaşı yırtcan gibi sanki. Dr a git sen akıntın genelde mantarda sarı/yeşil mi oluyor? Kasık ağrısı bende de var ama adetime 8 günüm var daha erken adet olucam gibi kasıklarımda
Bfduam BMelek geçmiş olsun canım, akıntı ne renkti? İlişkide ağrı oluyor di mi? Kaşıntı, hafif kızarıklık, yanma oluyor muydu? Benim kasıklarımda ağrıyor, sendede benzer miydi?
mom130 BMelek benim bir yildir böyle. Daha önce hiç yaşamadım tabi bekardim o zaman. Probiyotiği nasıl kullandınız hap şeklinde mi? İdrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum ablamla konuştum ebe o da akıntın varsa vajinaldir ordan idrara geçiyordur dedi. Ben artık çocuğu da geçtim bedenen ilişkiden soğudum herşeyden soğudum. Bu arada eşinizin kullandığı ilacı da mı aynı doktor yazdı?
mom130 Bfduam yeşil değil aslında benim hep bu zamanlarda sarı geliyor. Bazen beyaz geldiği de oluyor. Benim vajinanın florası bozulmuş belli zaten. Afedersin dokununca bile yüzeyi gıcır gıcır ediyor. Hani normald yumuşak bir doku olur ya. O yok artık.
BMelek mom130 peribitoyotik de fitildi. Evet kadin dogum doktorum yazdi bu gibi durumlarda iliskide surekli birbirimize gecirdigimiz icin ikimizde tedavi olmamiz gerektigini soyledi. Biliyorum o kadar cok cektim ki bende bu sekilde gecti artik kullandigim ilaclara bile vucudum bagisiklik kazanmisti bana misin demiyordu
Bfduam mom130 sık idrarada çıkıyor musun? Sanırım akıntım yoğun senin, benim ara ara geliyor af edersin sperme benziyor
Bfduam Leylasiva21 geçmiş olsun canım, ilişkide ağrı, hafif kızarıklık yanma, kadıkda ağrı var mıydı? Akıntı yoğun muydu rengi nasıldı? Sık idrara çıkıyor muydun? Benim böyle, idrarda yanma olmuyor ama.
Leylasiva21 Bfduam benim ilişkide ağrı oluyordu akıntım çok oluyordu yumurta akı gibi akıntım vardı. idrarda yanma oluyordu ve çok şık idrara çıkardım.
Papatyaytt Bfduam benm bu dediklerinden hepsi var canm şuanda hamileyi hamileleikte önce de çok hafif olmuştum hamilrlrigimfr arttı ilişkiye girmem tammm bı facia ve esimede bulastiriyorhm galiba sürekli kaşıntı yanma kontrole gittiğimde doktoruma soylicem bana ilaç yazsın
Haticeky Gebelikte bi zarari varmi bilmiyorum bi doktora danismak gerekli Ben enfeksiyon ve mantari beyaz kati sabunla ilik suyla sabah aksam yikayarak rahatliyordum asiri kotu durumdaydim baya faydasini gördüm
Bfduam minnakannesi1 @Haticeky @Melek @Powergirls @burakveannesi af edersiniz krem gibi miydi akıntınız, sık idrara çıkma, kasıklarda ağrı oluyor muydu? kendiliğinden 4,5 günde geçiyor muydu? @burakveannesi sonra nasıl geçirdin canım? akıntın beyaz kesik kesik mıydı?