mrvsn06 Son adet tarihiniz ve doğum günü tarihinizi net yazarsanız sevinirim🤗 net cevap çıkıyor ben yaptım çevredekilere hep doğru çıktı
Imasleeper mrvsn06 neye bakıyosunuz çok merak ettim ya ☺️ Ben cinsiyeti biliyorum ama net çıkıcakmı merak ettim 15 Temmuz son adet tarihim Doğum günümde 20.08.1996
mrvsn06 Imasleeper ben çevredekilere yaptım hepsi doğru çıktı hatta dediler sen nasıl yaptın vs bana da bir koz diurllar bir erkek ama kuzum olucak biliyorum 😄
Nezosikra mrvsn06 Doğum tarihim 07/11/1994 Son âdet tarihim de 30/11/2022 Bak bakalım canım ne çıkacak
Bebegim21 Smyraa12 ve bu sıralar tuttmus benimde doğum tarihimiz ve en son adet tarihleri aynı gibi 11+2 benimde ve cinsiyeti çok merak ediyorum arkadaşım
mrvsn06 Seda5885 eğer ekimde hamile kalddıysan erkek kasımda hamile kaçdıysan kız 🤗 döllenmeye göre cinsiyet belli Oluyor
mrvsn06 Askiletotomsu Çin ve o takvimle yaptık mesela ben eğlencesine bakıyorum öyle 😀 cevrendekiler hep soğur çıktı anlamların vs
mrvsn06 Imasleeper 🤗 Imasleeper eğer agıstosta hamile kaldıysan kız temmuzdaysa erkek Temmuz dedin erkek dedi demekki geç döllenme