MerveEbru Kızlarr geç döllenme nedir tam olarak bebeğim şuan 7+2 doktorum geç döllenme olabilir dedi ve başka birşey söylemedi geç döllenme olunca bebeğin haftasında değişiklik olur mu aranızda benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Imasleeper MerveEbru adet tarihim 15 Temmuz ama geç döllenmeden dolayı 25 Temmuz a çekildi benimki. Yaklaşık 10 gün geriden geliyor yani adetime göre şuan 25. Haftanın içindeyim geç döllenme olmasa 27. Haftanın içinde olacaktım. :)
Duy_gu MerveEbru adet tarihim 24 temmuz geç döllenme olarak 5 ağustostan hesaplandı 1 veyA2 hafta oynuyor canm
Ersibneh MerveEbru benim de öyleydi 2 hafta oynuyordu ama zaman geçtikçe haftasına uyumlu oluyor sanırım benimkisine doktor öyle demişt yani
Happymami MerveEbru dün kontrole gittim bende normal şartlarda 7 haftalık oldum ama doktor hamileliğimin 7 haftalık ölçümlere göre de bebeğin 6 haftalık olduğunu söyledi önemli bişey değil dedi her hamilelelikte olurmuş 🌸
Imasleeper MerveEbru genelde 1 hafta oynuyor ama tam gün bilemiyorum 2 haftaya kadar normal diyor herkes ☺️
Happymami Pkr sonradan özele de gittim bebek gayet haftasında dendi hiç bir sorunu yokmuş çok şükür 6+6 da gördüm bebeği
Pkr MerveEbru bebek gözüktü mü? Bende 7+3 te gittim kese ve yolk vardı ama benek yoktu doktor geç döllenme olabilir birhafta sonra tekrar bakalım dedi
ipekveannesi MerveEbru normalde sat 23 Eylül ama geç döllenme olduğu için 10 ekim olarak değiştirdi doktor. İlk hamileliğimde de böyle değiştirmişti korkmayın adetinize yakın hamile kalmışsınızdır o yüzden
Hilal2266 Ultrason da 6+3 çıkarken adete göre 9 haftalık benim de geç döllenme henüz bir sorunla karşılaşmadik
Onunki Benimde 2. Gebeliğim. 1 Eylül adet tarihim ama 5 gün geç döllenme olduğu için 6 Eylül yaptı doktorum. Şu an 19+6yız. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Olabiliyor yani korkulacak bir sorun değil 😇😇
Onunki MerveEbru evet değiştirdim. Uygulamayı silip, tekrar yükledim canım. Uygulamayı silmeden tarihi değiştiremedim 🤷♀️
Mucizemannesi21 Benimde gec dollenme adete gore 36 haftalik olmam lazim ama gec dollenmeden sebeb ultrasona gore 35 haftaligim