Avbmert38 Kizlar geceleri neler yapiyosunuz nasil geciyor doguma 1 hafta kaldi sanirim hic uyuyamicam bebişler bizi dogum sonrasi uykusuzluguna alistiriyor sanirim
nazlisucan Avbmert38 37+3 haftalık normal doğumu bekliyoruz💖 şu reflü beni bitirdi umarım haftaya gelir benimki
Gkcdila Avbmert38 37 bitti bugün ama haftalardır uyuyamıyorum baya erken alıştırdı beni sanırım :) şimdi de heyecandan uyuyamıyorum son 4 Gün 🙏🏻🥰
Zeyyyn Avbmert38 🤣 3. 5 aylık bebeğim ben hamileyken ne zaman uyumuyorsam oda doğduğu günden beri böyle 40 çıktı düzeldi dedim yok gece ayaktayım gündüz öğlene kadar yatıyoruz 🤣🙈
Elika0 Avbmert38 valla bende öyleyim deliricem artık uyumak istiyorum gece olunca çok şükür herşey yolunda ama uyku falan gelmiyo yani
Elikra nazlisucan bizim de 37+3 bugün kardeşimle evi temizledik şu an her yerime ağrı girmiş bu geceyi sağ çıkarsak bekliyoruz artık ne zaman olursa
Yagmurdgdgn13 Avbmert38 amin 🙏. Evet Cuma günü doğum yapacağım. Çok heyecanlıyım.sona geldim artık. Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Elfgrcn Avbmert38 aynı durum bendede var bi gram uyku yok eşim işe gittikten sonra 4 saat deliksiz uyuyorum yetiyo resmen onun dışında şu an cin gibiyim 😂 gerçekten bebişler bizi alıştırıyo sanırım
Yagmurdgdgn13 Avbmert38 evet sezaryen olacağım. Tam 38+0 a gün verdi. Bebeğin gelişimi iyi dedi. Acaba erken mi diye bende tereddüt etmiştim
Avbmert38 Yagmurdgdgn13 masallah demek ki gelisimi tamamlanmamis doktorlar bizden daha iyi bilir. bebeginizin boyu ve kilosu kacti en son.