PembeLia Kızlar Doğum yapalı 22 gün oldu, herkes daha dur 40ından sonra saçların dökülecek diyor herkesin dökülüyor mu kesin bilgisi olan var mı? 🤷🏼♀️
Esraodaci PembeLia öyle tiplere kulaklarımızı tıkamak lazım.İnsanların mutsuzluğuyla mutlu olan tipler.Restorex diye bir şampuan var.hamileliğim boyunca onu kullandım,hiç saçlarım dökülmedi,doğumdan sonra da onu kullanıcam
sudamlasi PembeLia hayır herkesin dökülmüyo saç kansızlıktan vitaminsizlikten dökülmez mi zaten. Vitamin ilacı kullanıyosan kan değerinde düzgünse streste yoksa neden dökülsün😄
Arzem Felâket tellalı gibi Millet daha dur dökülecek derken ıyi niyetli mi oyle bile olsa lohusa kadına denir mi benim dökülmedi oyle birseyde hic duymadım çevremden dökülürse de gidersin dermotologa bence hiç düşünme tadını çıkar bebisinin
FatmaDeliceYldrm PembeLia kesin bilqimi bilmiyorum ama annem banada aynı şeyi söyledi dün bebek seni tanıdıkça saçların dökülür dedi
sudamlasi PembeLia he de geç artık çünkü insanları kendi doğrularından vazgeçirmeye çalışmak yorucu oluyo😓
tomurcukannesi PembeLia ya hamileykende kiminin gürleşirken kiminin dökülüyo. Benim mesela normalde dökülürken hamilelikte nerdeyse günde 1 tel falan dökülüyo acaip durdu saç dökülmem. Ama arkadaşım yumak yumak topladı saçlarını. Yani bence biraz bünye meselesi herkeste aynı olucak diye bişey yok..
PembeLia tomurcukannesi Kesinlikle, ama yok herkeste oluyormuş zaten lohusa insanız yani ısrarla herkeste olmaz diyorum yok herkeste olur diyorlar.🤦🏼♀️