minikbebegim19 Kabızdım dün bugün ilaç içtim İshal oldum şimdi ayptr söylemesi tuvaletimi yaptm hemen arkasından şakır şakır su aktı tuvaletim miydi anlamadım yaaaa Bir gün de kafam rahat uyusam olmaz. Birde tutmaya çalıştım tutamadım off
seher_edz minikbebegim19 Kullandığınız ilaç ters bir şey mi yaptı acaba doktorunuzla iletişime geçmeniz iyi olacaktır ya inşallah suyun değildir
Babtysv minikbebegim19 kuzum nasılsın bisey biliomusun kusasirsinda engel olamazsın ya birden çıkar küstüğünde onun gibi su gelecek
Derya_Ayaz minikbebegim19 belki sızıntı olmuştur korkma ama.git tabi doktora Allah yardımcın olsun inşallah değildir
minikbebegim19 Clementinee ya tutmaya çalıştım işte tutamadım çok erken değil mi napıyım şimdi off eşimde uyuyor Allahm herşey beni buluyor
QueenMommy minikbebegim19 Benimde öyle olmustu ama ben tutmustum su olmadıgını anladım böyle kendiğiliğinden geldi büyük abdest yaparken canım tutmadıysan kaldır o kocanı bir acile git
minikbebegim19 Ayaz2016alya2022 QueenMommy Durunbigeldim Deletedmom5545 SevimnurBaaran Busra2013 dugmeannesi Derya_Ayaz Babtysv seher_edz Clementinee Kızlarr teşekkür ederim merak edenlere 💐 suyum değilmiş çok şükür covid testi yapar gibi çubukla alttan örnek aldı tek çizgi çıktı çift çıksaydı su geldi demek oluyormuş. Birde alttan eliyle baktı o hoşuma gitmedi. Bol bol akıntın var dedi. Kan idrar verdim hepsi temiz çıktı çok şükür ki rabbim bebeklerimize zamanında kavuşmayı nasip etsin inşallah 1
QueenMommy minikbebegim19 su geldikten sonra 24 saat içerinde doğumun gerçekleşmesi lazım kaldır kocanı hadi
QueenMommy minikbebegim19 İnşallah değildir bende böyle korkmustum değildir büyük ihtimalle ama sen yinede bi git
dugmeannesi minikbebegim19 Anaaa aynı haftadayiz . Buraya yazsana hastaneye gidince suyunmu gelmiş sebebi neymiş . İnsalalh suyun değildir kuzum ya . 🙏 Sagliklica vaktinde gününde alalım inşallah hepimiz. Buraya dönüş yaparsan çok seviniriz güzel haberlerini bekliyoruz 🌺
SevimnurBaaran minikbebegim19 suyunuz geldiyse bile öyle hepsi birden gelmez. Şu anda su geliyor mu? Benim ilk gebeligimde gece suyum gelmişti doğurana kadar ara ara geldi öyle hepsi bir anda gelmez. Takip et canım
Deletedmom5545 Su rengin de mi şeffaf mı İdrar rengi mi Erken doğum riskim olduğu için bugün çok araştırdım su gibiyse eşinizi hemen uyandırın Suyunuz aktıysa hemen gitmek gerekiyor yoksa bebek için riskli