Neslinurr Aysemnur bakalim 8 gun var adetime daha belli degil testi al ama innovita al ben loboguik aldim ise yaramadi ingtagramdan innovita al .Her gun saat 2 3 gibi yap ama duzenli yap alarm kur oncesinde 1 2 saat bisey yeme icme 1 de kes yemegi 3 de test yap cift cizgiyi gorucen bak dene bunu ama hic atlama bak nereye gidersen getir yaninda
eslemsi Aysemnur ovulasyonu takip ettim birde iliski sonrasi ayaklarimi dikip belimin altina bir yastik koydum ha birde enfeksiyondan temizlendim tedavi oldum ondn da olmuyormuş 2 ayda kaldim kizima. Ugraslarla. Bunda da korunurken supriz bi sekilde kalmisim
Hulya4646 Aysemnur ben soğn suyu ile 2 kete hamile kaldım birincisi düşük ile sonuçlandı aradan 1 yıl sonra tekrar soğan suyu ve ovulsyonntesti ile hamile kaldım şuan 19+2 günlük olduk çok şükür soğan suyu Kabuğu ile kaynatıp ılık içiyordum tadı kötü oldugu için ama limon sıkıp içtşm
asraca Aysemnur önce yumurtlama günlerini takip et ve bir ay boyunca sabah aç karnına taze yarım soğan kaynat iç harika tadı içebileceğin sıcaklıkta olmalı her defasında yeniden yap hem iltihapları temizliyor hemde hamile kalmaya yardımcı oluyor ama en az 1 ay kullanılmalı her 15 günde bir hafta ara ver birde
Sonkedi Aysemnur merhaba propolis ve Kudret narının işe yaradığını bi eczacıdan duydum. Dediği marka ise BeeO idi. İnstagram sayfasına yazarsanız kullanmanız Gereken ürünleri söylüyorlar marka hem ödüllü hem de İstanbul teknik Üniversitesi’nde üretiliyor güvenebilirsiniz.
Yavrukartal87 Ben maydonoz süt buharini , sogan suyunuda denedim sonuc alamamistim. En son testere disli aslanpencesi ictigim ay hamile kaldim valla neyin ne zaman iyi gelecegini bilemiyoruz belkide bir vesileydi