Elmas94 Selam kızlar, uzun süredir çamaşır kurutma makinesi kullanıp memnun kalanlar makine marka, model ve özelliklerini yazabilir mi? Özellikle hiç çekme yapmaması, yıpratmaması ve kötü koku bırakmaması önemli. Şimdiden teşekkürler 🌸
gldn065807 Elmas94 1 senedir vestel kullanıyorum memnunum çekme falan yapmadı mis gibi yumuşatıcı kokuyor çıktığı zaman 8 kiloluk benim makinam
zynpysr1 Elmas94 ben bosch kullanıyorum genellikle çekme yapmadı ama dikkat etmen lazım bazı kıyafetler kurutmaya atılmamalı mesela yünlüler
Gulsahyayla Elmas94 beko kullanıyorum çok memnunum kullandigim zaman evde hiç toz olmuyo. Ama artan elektrik zamlarından sonra makineyi korkarak çalıştirir olduk bu ay sadece iki kez açtım acil ihtiyaçtan dolayı 🤷♀️
Yrnnry Gulsahyayla malesef oyle makına basına 5 tl yaktıgını öğrendgımden berı petek ustu camasır kurutuyorum😂
Anne_N Elmas94 electrolux kullanıyorum 4 yıl bitti. Hiç bir sorun çıkarmadı. Yaz kış her tür kumaşı kuruttum. En ufak bir küçülme vb. olmadı. Tavsiye ederim
sdymtl Benim Arçelik 9 kg çok memnunum her şeyi atıyorum hiç çekmedi. Sadece toz haznesini temizlemeyi sevmiyorum.
Yrnnry Elmas94 bekonun urununu kullanıyorum toz acısından mükemmel tek sorunu cok uzun surede kurutuyor ve asırı seslı 😌