Seydasavrak Annekubra o dert bende de vardı kahvaltı faslı bir işkenceydi ama bulantım hafifledi şimdi de mide yanması 😂
miyopmom Annekubra 13-14-15. Haftaya kadar devam ede biliyor bazen ama o haftalarda hafifliyor bile ilk baslardaki gibi olmuyor
pusatmom35 Annekubra nasıl geçti Bilmiyorum ama zamanla öyle bir geçiyor ki şuan boğazımı durduramiyorum 25+4 haftadayim
Nurfatma_16 Biz 14 haftalık olduk. Halsizlik eskisi kadar yok ama çok ayakta kaldi mi oluyor. Arada cok tatli uyku oluyor bende. Mide yanmalarim benim geçmedi. Acı ve baharatlı şeyler cok dokunuyor. Buna da şükür sağlıklı olsunlarda valla ben her cezasını çekmeye raziyim…
Akbusra Kızlar haftaya doğumum var ve halen kusuyorum . İlaç kullanıyorum inanın hiç azalmadı . Herkesin farklı inşallah erkenden geçer şikayetleriniz . Sonuna kadar çok zor eziyet
Ozlem3461 Tuzlu çubuk heran yanımda birde limonlu su bana en iyi gelenler bunlar canım. Ayrıca böyle baharatlı kızartma konserve tarzı hıcbısey yemıyorum sadece hafif kahvaltı tarzı yiyorum bide yeşillik böyle rahatladım canım cok istiyor ama mıde bulantısını cekmektense böyle iyi
Annekubra Özellikle et ve tavuk kokusu gelince kötü oluyorum bu zamanlarda en çok anneme ihtiyacım oluyor ama o da çok uzakta ya ne yapacam bilmiyorum
Deletedmom73711 Annekubra Daha 4 haftalık hamileyim ama bir kaç gündür aşırı derecede halsizim sürekli esniyorum ama uyuyamıyorum, kolumu kaldırmaya halim yok. Mide bulantısı değilde mide yanmam var, sağlık olsun çok bekledik hepsini çekmeye razıyım.❤️👶🏻
btlbsr Az az sık sık yemek çok etkili. Ara öğün kullanmaz dengeli beslenmezsem bulantı ve yanma oluyor. Az az sık sık yersem daha çok rahatlıyorum. Bazen çubuk kraker bile midemi bulandırıyor bana da en iyi gelen muz oldu o biraz midemi bastırıyor.