Askiletotomsu 10+2 de doktor çağırdı 7 haftalıkken gördüm bisey anlamadım bebek tipi olmadığı için Neyse 10 haftalıkken eşimle gideceğim daha çok bebeğe benziyordur eşim görmek istiyor ama doktor içeri alır mı eşimi diye soru işareti oluştu kafamda ?
MissMuso Askiletotomsu ben gidiyorum ama hiç eşi ile giren görmedim canım. Benim eşim hep dışarda bekliyor ve hiç bu güne kadar eşi gireni de görmedim o yüzden bende doktora sormadım hiç. Ama genelde pandemi nedeniyle almayabilirler.
Melegim45 Askiletotomsu eşi almiyolar içeri. İkişerli hasta içeri alan doktorlar da benim bildiğime kadar yeter aydın aliyolar diğerleri hastayı tek tek alıyor
Msl_ege Askiletotomsu ben 2018-2019 da gittim irfan bey vardı o zaman o alıyordu . canım irfan bey 😍 tepecikte valla 3-4 kişi birden alıyolar hasta alttan ultrasonla bakıyor diğer kadınların yanında soyunduruyorlar ona gelince mahremiyet yokkkk korana yokkkk . Allah yardımcısı olsun devlete gidenlerin . sabır versin gani gani
Askiletotomsu MissMuso geçen gün benimle birlikte iki hasta aldılar ya Eşlere gelince niye almıyorlar mal mı bunlar ki
Ezgi_35 Askiletotomsu eşler hariç herkesi alıyorlar içeri ben sorduğumda yasak iceride başka hasta oldugu için dedi
MissMuso Askiletotomsu doğrudur canım ama pandemi olayını sadece orası değil genel olarak söyledim. Ben ilk öğrendiğimde özele gitmiştim içeri anneden başka kimseyi pandemi yüzünden almak istememişlerdi. Çiğli de de açıkcası benle birlikte hiç çok hasta girmedi ama bazen içeride hastaya bakarken doktor, beni aldı hazır olayım bekleme olmasın diye. O sırada kadın hakkında özel şeylerde söyledi mahrem içerikli. Bu yüzden de erkek zaten almazlar.
Askiletotomsu Ezgi_35 ya tövbe tövbe Sinir bastı ya mantığa bak Özele gideuim bari Adam çocuğu görmesin mi 🤷 sağlık ocağı kalp atışını ne zaman dinletiyor acaba ? (Hastanede dinledim de ) Beni hiç arayıp soran yok sağlık ocağından gel kalp atışı dinlenecek diye
teletabi Askiletotomsu 20 de dinleniyor canım birde 25 te dinleniyor. Sonra 35 te bidaha izlem oluyor. Benim öyle oldu
BusraAltin Askiletotomsu saglik ocagi tetanos icin cagiridginda garip eski bir alet ile dinletiyor kalbi 19. Hafta falan
helezon_92 helezon_92 başka Askiletotomsu Ben Çiğli araştırmaya 2 kere gittim ve sinir krizi geçirerek geri geldim birinde 3 kişiyle alındım. Yanımda tanımadığım iki kişinin yanında dertlerimi anlatıyordum. O kadar saçma geldi ki ordaki kazanacağın 1′dk zmaan mı seni kurtaracak . Diğerinde başka bir doktora gittim oda bir şey sordum beni azarladı. İkili testtimde bir sorun olmamasına rağmen istersen amiyosentez yapalım dedi ve amiyosentez hakkında hiç bir bilgi vermedi. Ben eğer amiyosentez hakkında bir bilgim olmasa boş boşuna o testi yaptırıp bebeğimi boş boşuna riske sokacktım. Yani açıkçası hiç ama hiç memnın kalmadım. Paran yoksa kimse sana adam akıllı değer vermiyor.
Askiletotomsu helezon_92 yaaa Ben Nuray alır a gittim sevdim aslinda İçeriye on kişi almalarinin dışında sorun yoktu😅
helezon_92 helezon_92 Emin Askiletotomsu ben normalde İzmir’de yaşamıyorum . Şuan eşmin görevi nedeniyle izmirdeyim. Arkadaşlarımın önerisiyle şemiklerde Merve biçer e gittim . Özel muayne biraz fazla para verdim. Kartla 450 peşin 400 TL muayne parası ama 15 gün içerisinde bir daha kontrole gidiyorsun. Ben memnun kaldım. Özele gitmeyi düşünüyorsan bakabilirsin.