Mucizem_bebek Kizlar kilo alimi genelde 3. Aydan sonra mi basliyor acaba sizler hangi ayda kac kilo aldiniZ bakalimm
Naazli Mucizem_bebek evet canım. Doktorum bana 3 aydan sonra hızlı kilo alırsın. Ayda 2 kiloyu geçmemeye çalış dedi. 4.5 ayda 5 kilo aldım ben
Ikicocukluana Mucizem_bebek 28 den 34 e kasar 5 kilo aldım 36 da kontrolde 1 kilo vermiştim toplam 4 kilo ile devam cuma günü kontrolüm var bakalım ne kadar almışım
Hilalbasak Nurfatma_16 ben ilk 3 ay 8 kilo vermistim sonra 4 den sonra verdiklerimi geri aldim.Ama son aylar yine bulantidan tiksinmeden dolayi cok yiyemedim .Simdi 38. Haftamdayim hamile kaldigim kilodan 9 kilo fazlayim
Nurfatma_16 Hilalbasak tam benim doktorum idealindeki hastasın sen. 😄 ben 68 kilo ile hamileliğine başladım. Bana diyor 75 kilo ile doğuma girmelisin. Ben şimdiden 2 kilo aldim bile 15 kilo alırım diye düşünüyorum.ilk hamileligimde 15 kilo almıştım.
Nisan4523 Mucizem_bebek Ben ilk aydan itibaren her ay 1 kilo aldım düzenli olarak. Ama 7.aydan sonra daha fazla artışlar oldu tabi 😃🙈
Deletedmom_1 Mucizem_bebek 27 haftalığım 9kilo aldım doktorum alman gerken kadarını almışsın bundan sonra daha dikkatli ol dedi usulca tamam dedim 😂😂