Sinem_scn1234 Haftama girdim ve geceleri uymakta zorlaniyorum aslında uykum.varken yatağa giriyorum sonra yok oluyor bu durumu yasayanlar var mi yada yaşadıysaniz kaçıncı ayınızda böyle bor problem ile karşılaştınız ?
Tugbasimay Sinem_scn1234 21.haftadayım benımde öylemalesef. Geceleri hıc uyuyamıyorum. Gece çok gec uykuyadalıyprum sonrada sureklı uyanıyorum 😔hormonlardanmı acaba
Mahmutzahide Sinem_scn1234 benimde 15.haftada aynı böyle başladı 3 4 gündür uyuyamıyorum dön dur uykuya dalamıyorum
Babymomma Sinem_scn1234 enteresan ama ben de 33. Haftadan sesleniyorum uykumda hiçbir sorun yok günde 9 10 saat çok rahat uyuyorum 😅
Sinem_scn1234 Tugbasimay bu çok kötü bir şey ya insan sersem gibi oluyor herhalde karin sisitigi icin o raatsizlik mi veriyor anlamadim
bsr_ptrck 10+5 teyim bende aynı durumdayım hatta ben uykum olmasına rağmen dalamıyorum çok geç saatleri buluyor uyumam
Zek38 bsr_ptrck ben ilk aylarda günde 15 saat kesin uyuyordum belki daha fazla 😂 senin çok erken başlamış cidden 😢
1sincaptanesi 24.hafta kaburga kemiklerim ağrıyor uykusuzluk şimdiden başladı ya bi de bu gunler bol bol uyu dogunca vakit bulamazsın diyorlar
Zek38 Haftadan sesleniyorum buralarda hiç uyku yok. Gece 3 ve 4 ten önce uyuyamıyorum. Sabah 7 gibi eşimi işe gitmesi için kaldırdıktan sonra asla geri dalamıyorum. 2 3 saat çabaladıktan sonra azcık daha uyuyorum o kadar. Zor gerçekten 😮💨
Sinem_scn1234 Zek38 bnde esimi yollladuktan sonra cok cabaliyorum gunes doguyor anca onunlada anlastik beni ellemiyor artik zaten gece zor uydugumu bildiginden kendi kalkip gidiyor