Hilalbasak Nasipse yarın son muayenemiz icin gidiyoruz.Bakalım bizim kız kaç kilo olmuş Haftaya salı doğumum var.Cok heyecanlıyim🥰🥰🥰
Ikicocukluana Hilalbasak bizimde bu cuma son kontrol haftaya cuma da doğum için gideceğiz kısmetse benim kızda merak ediyorum kaç kilo oldu 🥰
Nihaliko Hilalbasak benimde yarın son kontrolüm Rabbimin izni ile 🤭 p.tesi günü kismetse doğumum var 🥰🤰🦋
Nisan4523 Ikicocukluana tam olarak aynı durumdayız. Haftaya cuma benim de doğumum var. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Bus21 Ikicocukluana bizim de haftaya cuma doğumumuz vaaar ☺️ Ama öncesinde sancı gelecek diye korkuyorum acıkcasıı
Ikicocukluana Hilalbasak ay inşallah 34 den 36 ya kadar çok az almıştı çok stresli 2 hafta yaşadım şimdi kontrole kadar kilo yapacak şeyler yiyorum inşallah faydası olmuştur 😊🤲
Hilalbasak Ikicocukluana canim muz ve portakal kilo yapiyormus.Dkktorum soyledi yiyorum hergun bunlardan 2 adet
Ikicocukluana Hilalbasak bende yiyorum canım roka badem ceviz fındık yoğurt süt meyve özellikle yumurta dedi ama midem aşırı bulanıyor yiyemiyorum diğer şeylerle almıştır inşallah 🤲🤲
Nurfatma_16 Hilalbasak muzun kilo yaptığını bende duydum. Ceviz süt yumurta avokado kasarpeyniri bunlarda bebeğe kilo yapıyormuş. Ben yumurta her sabah muhakkak yerim öğlende alıştırmalık süt içiyorum. Inş. Sağlıklı bebislerimiz olsun.
Hilalbasak Ikicocukluana yaaa hala yumurtadan tiksiniyormusun .bende oyle haşlanmiş yumurtaya tahammul edemiyorum
Ikicocukluana Hilalbasak zorla yiyordum zaten 7 haftada başlayan bulantı kusma bende hiç geçmedi hala devam ediyor canım azaldı sadece ama yumurtayı bir türlü yiyemiyorum
Ikicocukluana Nisan4523 çok haklısın gerçekten son haftalar çok zorluyor ağrısı acısı falan ama bitiyor şükür canım 🥰🤲
Ikicocukluana Hilalbasak sende de mi aynı durum çok zor ya bende 4 kilo aldım sadece sendd durumlar nasıl kaçıncı hafta kuzu 😔