minikbebegim19 Kabızım diye iki öğün içtim sanırım motor bozuluyor sürekli zart zort 😃 garul gurul seslerde geliyor neymiş la buuu
UmutsuzPolyanna minikbebegim19 onu alırken doktor ve eczane yeminle 500 kere uyardılar dozu iyi ayarla diye korkumdan dilimi değdirip çektim o bile fayda etti dndjjd 🤣🤣🤣
Bebiscann minikbebegim19 bende bi tohum yutmuştum ismi çiğ tohumuydu, bütün ev benim seslerimle inledi, tövbe ettim bi daha içmem dedim, içim boşaldı resmen☹️☹️😫
minikbebegim19 UmutsuzPolyanna hahahahahaha bana kimse bişey demedi etki etsn diye daha fazla içecektim farkettiğimde çöpe gitti kendileri 😃
Afro-dit minikbebegim19 sezeryandan sonra kabız olmamak için vermişti doktor ben içiyordum karnım ağrıyordu üstümden kıza da geçiyordu kızda cırt cırt gidiyordu daha da kullanmadım ondan sonra 😂😂😂😂
[silindi] minikbebegim19 5 sene önce çok kötü olduğumda arkadaşımın tavsiyesi ile alıp içmiştim biraz çok fena etkiliydi valla yeniden niyet ediyorum
UmutsuzPolyanna minikbebegim19 minikbebegim19 etki etsn diye daha fazla içecektim İçseydin gülüm kfkdkdk🤣
minikbebegim19 UmutsuzPolyanna Clementinee Eeee napcam kızlar 😃😃 karnım ağrıyor oofffff birine çözüm bulurken diğerine çözüm bulmak ne zor arkidiş ah anam ahh🥵🥵😓😓😓
Clementinee minikbebegim19 şimdi sana pirinç lapası yap yoğurtla ye desem bu seferde kabız olma 😂 yapcak bişi yok bol su iç etkisi gecene kadar aynı devam 😅 Şimdi bu saatten sonra bol suda sıkıntı gerçi işin zor bacım
UmutsuzPolyanna minikbebegim19 sadece bol bol su iç diyebilirim son zamanlarda ishal insanı baya yoruyor 2 günden fazla sürerse serum takviyesi al
minikbebegim19 UmutsuzPolyanna kız oha ne ettin daha İshal görmedim de o kadar bozacak mı bizim motoru yaaaaggg 🥵🥵