minik22 Doktor 1 buçuk saat inceledi 2 kere çikolata yedirdi yürüttü oraya dön buraya dön en son çok şükür her şeyi iyi diyordum ki kalbinde bi beyaz nokta var o önemli değil ama alt kapakçıklarının arasındaki duvar ince gibi yada çok küçük delik olabilir dedi doğduktan sonra eko yaptırırsanız iyi olur dedi 😢 sonra kendi doktoruma gittim raporu göstermeye benim telaşlı biri olduğumu bildiğinden anne karnında da eko yapılıyor bi gidin isterseniz dedi yarın ona gideceğim. Kalp ilk zamanlar oluşuyormuş ve ben 6 haftalık öğrendim ben iyi bakamadım da benim yüzümden olduysa diye ağlıyorum duyduğumdan beri 😞
01rebirth minik22 canım geçmiş olsun ama çoğu bebekte görülüyo o çok duydum etrafımda gelişim ilerledikçe kapanıyo çoğunun zaten küçükmüş, 3 aya kadar hiç beslenemeyip kilo veren anneler var, 3 aya kadar bebek kanımızdan beslenirmiş kendini suçlama lütfen
deletedmom87894 minik22 öyle düşünme canım tabiki senin suçun yok kendine iyi bakmakla alakası yokki ben çok erken öğrendim ve çok iyi baktım Damarlarından biri yanlış yerden geçiyormuş yavrumun Allah öyle yaratmış sakın kendini suçlama
Cellci minik22 senin bakamaman diye bir şey olmaz, senlik bir durum yoktur. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama inşallah doğuma kadar kendiliğinden düzelebilecek bir şeydir ve böyle iyiye dönmesi için dua et 🙏 allah şifa versin
pusatmom35 minik22 canim 23 haftada doktor bebeğimin kalbinde çok cok kucuk 2-3 mm kadar bi delik gördü. Beni de aynı şekilde merdiven in çık git tekrar tatli ye gel diye gönderdi 3. Girişimde kalbinde delik olduğunu ama hamilelik sürecinde kapanabilecegini söyledi. Kapanmazsa o şekil doğarsa ne olur dediğimde bisey olmaz kilo aldikca da kapanabilir dedi . Ama yine kalbi delik doğarsa birsürü tedavi var . Şuan 25+4 haftadayim bebeğimin kalbinin kapanmasını ümit ediyorum canımı sıkmıyorum düşünmemeye çalışıyorum
minik22 01rebirth beslenme değil internette kalp rahatsızlıklarına bakınca gördüm alkol tüketimi etkiliyo diye ben de ilk ay 2-3 kere içmiştim bilmeden ama sonra hiç içmedim hep o günler geliyo aklıma düşündükçe 😢
minik22 Ekodan çıktım şimdi doktor sıkıntı yok dedi çok şükür 🙈🙈 01rebirth deletedmom87894 Cellci pusatmom35 01rebirth herhangibirkullanici Deletedmom154 Minnak34 Deletedmom154 OzgeSvr Tunurr
minik22 Cellci 21 haftalık 😢 iki doktor da doğana kadar düzelir büyük ihtimal dedi ama ben kendimi suçluyorum sabahtan beri
01rebirth minik22 o konuda fikrim hiç yok canım tüketmedim hiç, inşallah sorun çıkmaz için rahat olur
herhangibirkullanici minik22 Oğlumda da vardı kızımda da vardı kızımda 28.haftada kapandı. Oğlumda doğduktan 5 gün sonra kapandı. İçin rahat olsun moralini bozma güzelim her bebekte oluyor o ❤️
minik22 herhangibirkullanici iki doktor da düzelir büyük ihtimal dedi ama ben işte bilmediğim dönemde çok şey yaptım ona zararlı olacak o yüzden çok kötü hissediyorum hiç beklemediğim için geç öğrendim bebeği 😢
Deletedmom154 minik22 herşeyin tedavisi vardır.Iyi düşün ki iyi olsunn.Cunku tarama testlerimde 2lide down sendromu riski var dendi,3lu testte omirilik açıklığı var dendi ama kendimi detayliya kadar strese sokmadım ve iyikide sokmamışım yoksa hamileliğim zehir olacaktı
minik22 Deletedmom154 ben zaten normalde stresli biriyim daha kötü bişey söylese hiç tahmin edemiyorum 😥 geçmiş olsun size de umarım sağlıkla hayatına devam eder 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom154 minik22 çok şükür biz iyiyiz rabbim şafi ismiyle miniğinize şifa versin inşallah🤲ama wn önemli sey moral ve bebeğinizde bunu hisseder oyuzden ikinizede bunu yapmayın
Minnak34 minik22 6 hafta çok erken bi süre bende o civarda net öğrenmiştim. Haftaya detaylı ultrasonumda bide ben 2 li test yaptırmadım. Detaylıyı merakla bekliyorum Allah’ın izniyle bişey olmaz ferah tut içini
minik22 Deletedmom154 eve ilk geldiğimde karnım sertti o da gerildi heralde babası gelince biraz düzeldik yarını bekliyoruz bakalım 😞